ΓΔ: 0 0.00% Τζίρος: 0.00 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 10:15:04 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

MONDELEZ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Το στοίχημα της Mondelez στην Chipita: Πότε θα συμβάλει στα κέρδη της

Τον Ιανουάριο ολοκληρώθηκε το μεγάλο deal, ενώ από το 2023 θα εμφανιστεί η πλήρης συμβολή της ελληνικής εταιρείας στα μεγέθη του αμερικανικού ομίλου τροφίμων. Δάνειο 325 εκατ. ευρώ στην Chipita για να κλείσουν εκκρεμότητες.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Chipita: Το ιστορικό deal των 2 δισ. δολ. για την ελληνική πολυεθνική

Η διεθνής επιτυχία του συσκευασμένου κρουασάν, η παρουσία σε 67 χώρες με δύο δισεκατομμύρια καταναλωτές και οι ιδιοκτησιακές αλλαγές μέχρι τη συμφωνία εξαγοράς από τον όμιλο Mondelēz International.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Στηρίζει τις προσπάθειες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού κατά της πανδημίας η Mondelez

H Mondelez International στέκεται στο πλευρό του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και προχωράει στη δωρεά προϊόντων τροφίμων που θα διανεμηθούν σε ευπαθείς ομάδες, οικογένειες και ανθρώπους που έχουν πληγεί από την πανδημία.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Κερδίζει μερίδια η Mondelez, επενδύει στο εργοστάσιο Παυλίδης

Σημαντική παράμετρος στους αναπτυξιακούς σχεδιασμούς της πολυεθνικής είναι η αναβάθμιση του εργοστασίου Παυλίδης, το πρώτο μέρος της οποίας ολοκληρώθηκε πέρυσι, με κεφάλαια της τάξεως του 1,5 εκατ. ευρώ.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η Mondelez στηρίζει τους νέους που ξεκινούν την καριέρα τους

Μέσω του προγράμματος, η εταιρεία προσφέρει τη δυνατότητα σε απόφοιτους και τελειόφοιτους μεταπτυχιακών προγραμμάτων να συμμετάσχουν σε μια πρωτοβουλία που έχει στόχο την ενεργή υποστήριξη σε νέους ανθρώπους.