ΓΔ: 1413.26 -0.42% Τζίρος: 105.92 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Pixabay

Η Mondelez στηρίζει τους νέους που ξεκινούν την καριέρα τους

Μέσω του προγράμματος, η εταιρεία προσφέρει τη δυνατότητα σε απόφοιτους και τελειόφοιτους μεταπτυχιακών προγραμμάτων να συμμετάσχουν σε μια πρωτοβουλία που έχει στόχο την ενεργή υποστήριξη σε νέους ανθρώπους.

Στο πρόγραμμα «Top to Top» καλεί τους νέους να συμμετάσχουν η Mondelēz. Συγκεκριμένα, μέσω του προγράμματος, η εταιρεία προσφέρει τη δυνατότητα σε απόφοιτους και τελειόφοιτους μεταπτυχιακών προγραμμάτων να συμμετάσχουν σε μια πρωτοβουλία που έχει στόχο την ενεργή υποστήριξη σε νέους ανθρώπους που βρίσκονται στην αφετηρία της επαγγελματικής τους σταδιοδρομίας.

Το Πρόγραμμα «Top to Top», που πραγματοποιείται για τρίτη συνεχή χρονιά, δίνει την ευκαιρία σε νέους να έρθουν σε άμεση επαφή με τη Mondelēz, τα στελέχη της, τον τρόπο λειτουργίας της και τα προϊόντα της (σοκολάτες Lacta, Υγείας Παυλίδη, τυρί κρέμα Philadelphia, μπισκότα OREO, τσίκλες Trident, Dentyne και καραμέλες Halls).

Οι συμμετέχοντες, κατά τη διάρκεια παρουσίας τους στις εγκαταστάσεις της εταιρείας, θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για διάφορες πτυχές της επιχειρησιακής δραστηριότητας και λειτουργίας της Mondelēz. Παράλληλα, οι συμμετέχοντες θα δοκιμάσουν τις γνώσεις και τις ικανότητές τους μέσα από πρωτότυπες δοκιμασίες. Σε όλη τη διάρκεια του προγράμματος, στελέχη της Mondelēz θα είναι κοντά στους συμμετέχοντες για να τους καθοδηγούν και να απαντούν στις ερωτήσεις τους.

Οι συμμετέχοντες που θα ξεχωρίσουν μέσα από τη διαδικασία, αυτόματα θα συμπεριληφθούν σε λίστα των επικρατέστερων (shortlist) για θέσεις εργασίας στη Mondelēz. Παράλληλα, θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε πρόγραμμα καθοδήγησης (mentoring), καθώς και να λάβουν πρακτικές συμβουλές από έμπειρα στελέχη της Mondelēz.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για τις προϋποθέσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα «Top to Top Challenge» και να υποβάλλουν την υποψηφιότητά σε αυτή την ιστοσελίδα έως και τις 14 Οκτωβρίου 2019.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΕΘΝΗ

Η Βουλγαρία γίνεται ελκυστικός προορισμός εργασίας

Η Βουλγαρία αποτελεί έναν ελκυστικό προορισμό για εύρεση εργασίας και διαθέτει καλές συνθήκες διαβίωσης, ικανές να προτρέψουν όσους αναζητούν καλύτερες εργασιακές συνθήκες και βελτιωμένο βιοτικό επίπεδο, να την επιλέξουν.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Συμφωνία της V+O με τη διεθνή εταιρεία επικοινωνίας SECΝewgate

Η SEC Newgate, συγκαταλέγεται ανάμεσα στους 20 μεγαλύτερους ομίλους επικοινωνίας παγκοσμίως έχοντας παρουσία σε 5 ηπείρους, θα αποκτήσει σε βάθος πενταετίας συμμετοχή στην V+O, που θα φτάσει στο 70% του μετοχικού κεφαλαίου.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η Mentionlytics επεκτείνεται στην αγορά της Νοτιοανατολικής Ασίας

Η εταιρεία με ελληνικές ρίζες έχει σχεδιαστεί για να ανταποκρίνεται στις ιδιαίτερες ανάγκες των μικρομεσαίων επιχειρήσεων που συχνά δυσκολεύονται να ανταπεξέλθουν οικονομικά σε ακριβά εργαλεία για social media monitoring.