Φώτο: Shutterstock

Στηρίζει τις προσπάθειες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού κατά της πανδημίας η Mondelez

H Mondelez International στέκεται στο πλευρό του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και προχωράει στη δωρεά προϊόντων τροφίμων που θα διανεμηθούν σε ευπαθείς ομάδες, οικογένειες και ανθρώπους που έχουν πληγεί από την πανδημία.

Τη δωρεά προϊόντων τροφίμων στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό (Ε.Ε.Σ.), ανακοίνωσε η Mondelēz International, αναγνωρίζοντας το σημαντικό και πολυποίκιλο ανθρωπιστικό έργο του. Τα τρόφιμα θα διανεμηθούν σε ευπαθείς ομάδες, οικογένειες και ανθρώπους που έχει πλήξει άμεσα ή έμμεσα η πανδημία.

Μέσω της συνεργασίας με τον Ε.Ε.Σ., ο αριθμός των ωφελούμενων θα είναι εκατοντάδες πολίτες. Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, ο Ε.Ε.Σ. διανέμει μέσω των δράσεων και των υπηρεσιών του, ατομικά και οικογενειακά δέματα, σε ωφελούμενους αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας (άστεγοι, άνεργοι, ανασφάλιστοι, μονογονεϊκές και πολύτεκνες οικογένειες, ηλικιωμένοι κ.α.) και για το λόγο αυτό συγκεντρώνει τρόφιμα, είδη καθαριότητας & υγιεινής, ρουχισμό.

Η δωρεά στον Ε.Ε.Σ. αποτελεί μέρος του πλάνου δράσεων έμπρακτης στήριξης της Mondelēz σε συνανθρώπους μας και ενίσχυσης τοπικών κοινωνιών που ξεδιπλώνεται σταδιακά τον τελευταίο μήνα και έχει στόχο να ξεπεράσει τους 70 τόνους τροφίμων.

Συνολικά, η Mondelēz International έχει προσφέρει περισσότερα από 18 εκατομμύρια δολάρια σε οικονομική ενίσχυση και δωρεές σε είδος σε παγκόσμιο επίπεδο την περίοδο του κορονοϊού, ξεπερνώντας κατά 3 εκατομμύρια δολάρια την αρχική της δέσμευση, στηρίζοντας τη διατροφική σταθερότητα σε τοπικές κοινωνίες με έμπρακτη συμβολή στις προσπάθειες παροχής βοήθειας ανά τον κόσμο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Για reverse split και αύξηση μετοχικού κεφαλαίου αποφασίζει η ΝΙΚΑΣ

Την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας με καταβολή μετρητών, με σκοπό την άντληση κεφαλαίων μέχρι του ποσού των 10.000.000,08 ευρώ θα συζητήσει η γενική συνέλευση των μετόχων της Νίκας.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Πόρισμα - κόλαφος για τις πρακτικές των αδελφών Δομαζάκη στην Creta Farms

Σχεδόν 3 εκατ. ευρώ είχαν πάρει οι βασικοί μέτοχοι από την εταιρεία κατά παράβαση του νόμου περί Α.Ε., «φέσι» 8,6 εκατ. ευρώ από εταιρεία δικών τους συμφερόντων. Προς αναμόρφωση του ισολογισμού της εισηγμένης.