ΓΔ: 1490.46 -0.08% Τζίρος: 119.96 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

MYTILINEOS

Evaggelos Mytilineos, Mytilineos

"Crash test" πρωθυπουργών της Μεταπολίτευσης από τον Ευ. Μυτιληναίο

Α. Παπανδρέου: «Ταυτίστηκε με την Ελλάδα». Κωνστ. Μητσοτάκης: «Πολύ μπροστά από την εποχή του, γι' αυτό απέτυχε». Κ. Σημίτης: «Ευτύχημα για την Ελλάδα που υπήρξε πρωθυπουργός». Επικριτικός για τις κυβερνήσεις Κ. Καραμανλή και Γ. Παπανδρέου.
MYTILINEOS_ESG
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Mytilineos: Σε εμπορική λειτουργία η μονάδα 200MW ρεύματος της Ιρλανδίας

H σχετική σύμβαση είχε υπογραφεί στο τέλος του 2022 και οι εργασίες ολοκληρώθηκαν - όπως είχε τεθεί - με την μορφή του επείγοντος (fast track) εντός χρονοδιαγράμματος, παρά την δύσκολη συγκυρία σε διεθνές επίπεδο.
Evaggelos Mytilineos, Mytilineos
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Το «θαύμα» της Mytilineos με αύξηση κερδών σε περιβάλλον μειωμένων τζίρων

Οι συνέργειες μεταξύ των κλάδων της ενέργειας και του αλουμινίου προστατεύουν τον όμιλο από τις χαμηλές τιμές και διευρύνουν τα περιθώρια κέρδους. Γιατί επιλέγει τώρα την είσοδο σε ξένο χρηματιστήριο.
Evaggelos Mytilineos, Mytilineos
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Έτοιμη για εισαγωγή στο Χρηματιστήριο του Λονδίνου η Mytilineos

Η κίνηση αναμένεται να γίνει τους επόμενος 12 - 18 μήνες λαμβάνοντας υπόψη την ολοένα και πιο διαφοροποιημένη και διεθνή γεωγραφική παρουσία της και στοχεύοντας στην αύξηση της εμπορευσιμότητας της μετοχής προς όφελος των επενδυτών.
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Η Πειραιώς τρέχει το 30ετές, η Intrakat, ο Γ. Στάσσης και η δυσεπίλυτη άσκηση

Αισιοδοξία για το 30ετές, τι είπε στην Ουάσιγκτον ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ, ο Αλ. Εξάρχου και η επόμενη ημέρα της Intrakat, η Ideal γεμίζει ταμείο, το newsletter του politico για τον Ευ. Μυτιληναίο, ΕΥΔΑΠ και κλιματική αλλαγή και το πλήγμα στην Apple.
MARKET MAKER

Οι αγοραστές ξεθαρρεύουν, αδύναμες τράπεζες και λήξη συναγερμού σε ΓΕΚ Τέρνα

Οι Έλληνες επενδυτές επανέρχονται, οι τράπεζες υστερούν σε σχέση με τον Γενικό Δείκτη, η αντίδραση της ΓΕΚ Τέρνα, γιατί η Ελλάκτωρ μένει κάτω από τη λογιστική αξία, η ΔΕΗ μαζεύει ίδιες μετοχές και το rebound της ΜΥΤΙΛ.