Φώτο: Shutterstock

Παράταση των αιτήσεων για την ένταξη επιχειρήσεων στον Αναπτυξιακό Νόμο

Λόγω του συνεχιζόμενου αυξημένου επενδυτικού ενδιαφέροντος παρατείνεται η προθεσμία υποβολής αιτήσεων υπαγωγής επενδυτικών σχεδίων στα καθεστώτα «Γενική Επιχειρηματικότητα» και «Επιχειρηματικότητα Πολύ Μικρών και Μικρών Επιχειρήσεων».

Παρατείνεται η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων υπαγωγής επενδυτικών σχεδίων στα καθεστώτα «Γενική Επιχειρηματικότητα» και «Επιχειρηματικότητα Πολύ Μικρών και Μικρών Επιχειρήσεων» του Αναπτυξιακού Νόμου.

Ειδικότερα, παράταση έως την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2020 παίρνει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων υπαγωγής επενδυτικών σχεδίων στα καθεστώτα «Γενική Επιχειρηματικότητα» και «Επιχειρηματικότητα Πολύ Μικρών και Μικρών Επιχειρήσεων» του Αναπτυξιακού Νόμου 4399/2016 λόγω του συνεχιζόμενου αυξημένου επενδυτικού ενδιαφέροντος σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Αδ. Γεωργιάδης: Πιο δύσκολη φέτος η επίτευξη υψηλών ρυθμών ανάπτυξης

Στον ρόλο της Παγκόσμιας Τράπεζας για να βγει η χώρα από την κρίση έκανε αναφορά ο υπ. Ανάπτυξης και Επενδύσεων που σημείωσε πως σχεδιάζονται μεταρρυθμίσεις για να γίνει πιο ανταγωνιστική η οικονομία.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Την Δευτέρα ανακοινώνεται μεγάλη αμερικανική επένδυση στην Ελλάδα

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης ανέφερε πως μετά την μεγάλη εταιρεία ΑΠΕ που άνοιξε γραφεία στην Ελλάδα αναμένεται να ανακοινωθεί ακόμα μια αμερικανική επένδυση εκατοντάδων εκατομμυρίων.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Εγκύκλιος - οδηγός για χρηματοδοτήσεις δημοσίων επενδύσεων

Η νέα εγκύκλιος, που αποτελεί τον οδηγό για την κατάρτιση και την πορεία υλοποίησης του ΠΔΕ για τα Υπουργεία και τις Περιφέρειες, συνιστά τον προάγγελο της κατάρτισης του Εθνικού Προγράμματος Ανάπτυξης
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Η επένδυση στην Κασσιόπη θα αξιοποιήσει μια περιοχή που παραμένει αναξιοποίητη

Ο Άδωνις Γεωργιάδης εμφανίστηκε αισιόδοξος πως η επένδυση στο νησί της Κέρκυρας θα λάβει την άδεια εντός του έτους. Στόχος της Κυβέρνησης Μητσοτάκη είναι η Ελλάδα να ανεβάσει το δείκτη των άμεσων ξένων επενδύσεων, τόνισε.