ΓΔ: 2665.93 0.90% Τζίρος: 397.40 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:04
Φώτο: ΑΠΕ

Πάνω από 500 εκατ. ευρώ επενδύσεις σχεδιάζει η Vodafone - Τι συζήτησαν Μητσοτάκης και Ριντ

Ο CEO του Oμίλου Vodafone, Νικ Ριντ διαβεβαίωσε τον πρωθυπουργό για την εμπιστοσύνη του Ομίλου στην ελληνική οικονομία και αναφέρθηκε στις επενδύσεις της εταιρείας σε σύγχρονες υποδομές και υπηρεσίες στην Ελλάδα.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου με τον διευθύνοντα σύμβουλο του Ομίλου Vodafone, Νικ Ριντ. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε πως η Ελλάδα, χάρη στο καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό της και τη φιλοαναπτυξιακή πολιτική που έχει πλέον, προσφέρει εξαιρετικές ευκαιρίες σε εταιρείες υψηλής τεχνολογίας και μπορεί να αποτελέσει τεχνολογικό κόμβο για την ευρύτερη περιοχή.

Ο κ. Ριντ διαβεβαίωσε τον πρωθυπουργό για την εμπιστοσύνη του Ομίλου Vodafone στην ελληνική οικονομία και αναφέρθηκε στις επενδύσεις της εταιρείας σε σύγχρονες υποδομές και υπηρεσίες στην Ελλάδα.

Επίσης, επιβεβαίωσε ότι ο Όμιλος Vodafone προγραμματίζει συνεχιζόμενες επενδύσεις σε δίκτυα και υποδομές που υπολογίζονται σε πάνω από 500 εκατομμύρια ευρώ τα επόμενα τέσσερα χρόνια, ενώ υπενθύμισε τη διαρκή στήριξη του Ομίλου στη νέα γενιά της Ελλάδας και στην αντιμετώπιση του brain drain, μέσα από συνεργασίες με νεοφυείς επιχειρήσεις, δημιουργία θέσεων εργασίας και δράσεις και προγράμματα ανάπτυξης ψηφιακών δεξιοτήτων.

Στη συνάντηση έλαβαν επίσης μέρος, από πλευράς κυβέρνησης, ο υπουργός Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Πιερρακάκης και ο προϊστάμενος στο Οικονομικό Γραφείο του Πρωθυπουργού, Αλέξης Πατέλης

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνάντηση Κ. Μητσοτάκη με τη διευθύνουσα σύμβουλο του ομίλου Vodafone

«Γνωρίζετε ότι έχουμε κάνει σημαντικές επενδύσεις στην ψηφιακή μας μετάβαση και ξέρουμε ότι υπάρχουν επίσης σημαντικά κεφάλαια από το Ταμείο Ανάκαμψης που κατευθύνονται σε έργα στα οποία συμμετέχετε» ανέφερε ο πρωθυπουργός.
Κυριάκος Μητσοτάκης πορτρέτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μήνυμα Μητσοτάκη για τα 37 χρόνια από τη δολοφονία Μπακογιάννη

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τίμησε με ανάρτησή του τα 37 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη, επισημαίνοντας τη σημασία της ενότητας και της ευημερίας, αλλά και την αφοσίωση στην αλήθεια και τη δημοκρατία.
Κυριάκος Μητσοτάκης πορτρέτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κυρ. Μητσοτάκης: Συνάντηση με συμπρόεδρο της Morgan Stanley στις ΗΠΑ

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε με τον Dan Simkovitz της Morgan Stanley, όπου συζήτησαν για την ελληνική οικονομία, τις γεωπολιτικές εξελίξεις, τις προκλήσεις στον ενεργειακό τομέα και τον ρόλο της πυρηνικής ενέργειας.
Κυριάκος Μητσοτάκης ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης στο Bloomberg: Ελευθερία ναυσιπλοΐας και στήριξη πολιτών

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σε συνέντευξή του στο Bloomberg, υπογράμμισε την ανάγκη διασφάλισης της ελευθερίας ναυσιπλοΐας, μέτρων για την ενέργεια και τη δημοσιονομική ευελιξία, ενώ προειδοποίησε για επιπτώσεις στο εμπόριο και τον πληθωρισμό.
Κυριάκος Μητσοτάκης ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνάντηση Μητσοτάκη με τον CEO της JP Morgan, Τζέιμι Ντάιμον, στις ΗΠΑ

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε στη Νέα Υόρκη με τον CEO της JP Morgan, Jamie Dimon, που τον συνεχάρη για την οικονομική πρόοδο της Ελλάδας. Συζήτησαν γεωπολιτικές εξελίξεις και τις αναγκαίες ευρωπαϊκές μεταρρυθμίσεις.
Παύλος Μαρινάκης ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Π. Μαρινάκης: Διάλογος χωρίς υποχωρήσεις, πάντα με γνώμονα το εθνικό συμφέρον

Ο Παύλος Μαρινάκης τόνισε στην Ertnews πως η Ελλάδα, με αυτοπεποίθηση και σεβασμό στο Διεθνές Δίκαιο, επιδιώκει λύση με την Τουρκία μόνο βάσει της Σύμβασης για το Δίκαιο της Θάλασσας, θέτοντας και το Κυπριακό στην ομιλία Μητσοτάκη στον ΟΗΕ.