ΓΔ: 1180.64 -0.93% Τζίρος: 40.56 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 14:45:32 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: ΕΛ.ΑΣ

Οργανωμένη επιχείρηση κατά του παρεμπορίου στη Λάρισα

Μεγάλης έκτασης επιχείρηση πραγματοποιήθηκε σήμερα στην εμποροπανήγυρη της Λάρισας και κατασχέθηκαν δεκάδες παράνομα προϊόντα όπως τσάντες, πορτοφόλια, σακίδια κ.ά. που έφεραν επώνυμα σήματα.

Μεγάλη επιχείρηση για την αντιμετώπιση του παρεμπορίου πραγματοποιήθηκε σήμερα, Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου, στην εμποροπανήγυρη της Λάρισας.

Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε υπό τον συντονισμό του Συντονιστικού Κέντρου Αντιμετώπισης Παρεμπορίου (ΣΥΚΕΑΑΠ) της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων σε συνεργασία με τις τοπικές αρχές: Αστυνομική Διεύθυνση, Δημοτική Αστυνομία και Διεύθυνση Ανάπτυξης - Τμήμα Εμπορίου της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας.

Εντοπίστηκε επιχείρηση πώλησης απομιμητικών προϊόντων και κατασχέθηκαν δεκάδες παράνομα προϊόντα όπως τσάντες, πορτοφόλια, σακίδια κ.ά. που έφεραν επώνυμα σήματα. Η επιχείρηση συνδέεται με ευρύτερο κύκλωμα προώθησης απομιμητικών προϊόντων εκτός της περιοχής και το οποίο διερευνάται από την ΕΛΑΣ.

Pareborio_larisa

 

Pareborio_larisa
Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Περισσότερα από 2.000 «μαϊμού» προϊόντα εντοπίστηκαν στη Μύκονο

Η Μύκονος είναι η δεύτερη «αυθεντικά πιστοποιημένη» πόλη στην Ελλάδα και η 4η στην ΕΕ στο πλαίσιο του προγράμματος Authenticities, με τους παράγοντες του νησιού να σημειώνουν πως η πιστοποίηση αυτή είναι σημαντική για τους τουριστικούς προορισμούς.