ΓΔ: 891.41 0.46% Τζίρος: 82.78 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:04 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Κατασχέθηκε μεγάλη ποσότητα λαθραίων καπνικών στη Κηφισιά

Εντοπίστηκε αποθήκη με μεγάλη ποσότητα λαθραίων καπνικών προϊόντων στην Κηφισιά ύστερα από επιχείρηση των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Βορειοανατολικής Αττικής.

Υπόγεια αποθήκη με μεγάλο αριθμό λαθραίων καπνικών προϊόντων εντοπίστηκε, στην Κηφισιά, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Βορειοανατολικής Αττικής.

Μετά από έρευνα που διενεργήθηκε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 83.680 πακέτα λαθραίων τσιγάρων και 16.915 συσκευασίες λαθραίου καπνού, τα οποία δεν έφεραν την προβλεπόμενη από το νόμο ταινία ειδικού φόρου κατανάλωσης καπνού.

Η αστυνομία διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό του διαχειριστή της αποθήκης.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Πρόστιμα 78.000 ευρώ σε ηλεκτρονικά καταστήματα για «μαϊμού» προϊόντα

Εντοπίστηκαν από τα στελέχη της ΔΙΜΕΑ 58 παραβάσεις που αφορούσαν το παράνομο εμπόριο και επιβλήθηκαν πρόστιμα 78.000 ευρώ, για παράνομη διακίνηση απομιμητικών προϊόντων και για θέματα σχετικά με τη χρήση POS.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Βυτιοφόρο μετέφερε παράνομα αιθυλική αλκοόλη από τη Βουλγαρία

Για τη μεταφορά και διάθεσή της στην Ελλάδα δεν τηρήθηκαν οι προβλεπόμενες τελωνειακές διατυπώσεις και με τη χρήση ιδιαιτέρων τεχνασμάτων δεν κατεβλήθησαν οι αναλογούντες δασμοί και λοιποί φόροι που ανέρχονται στο ποσό των 346.525 ευρώ.
clickaway-emporio-katastimata-magazia
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Πάνω από 601 προσωρινά λουκέτα και 8 εκατ. πρόστιμα σε επιχειρήσεις

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας Άγγελος Μπίνης από τον Σεπτέμβριο έχουν εντοπιστεί 24.000 παραβάσεις σε επιχειρήσεις για την τήρηση των μέτρων προστασίας σε περισσότερους από 9 εκατ. ελέγχους.