ΓΔ: 1392.62 0.84% Τζίρος: 117.84 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Κέρδη 3.000 ευρώ την ημέρα από τα λαθραία τσιγάρα στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο

Περισσότερα από 1.500 πακέτα λαθραία τσιγάρα την ημέρα, προωθούσε μέσω των διακινητών στην περιοχή του Οικονομικού Πανεπιστημίου με τα κέρδη να φτάνουν τα 3.000 ευρώ κάθε μέρα!

Περισσότερα από 1.500 πακέτα λαθραία τσιγάρα την ημέρα, προωθούσε μέσω των διακινητών στην περιοχή του Οικονομικού Πανεπιστημίου, σύμφωνα με τα στοιχεία της προανάκρισης που διενεργεί η Αστυνομία, ο 37χρονος που συνελήφθη ως βασικός προμηθευτής των κυκλωμάτων που έκαναν τη διακίνηση.

Το παραπάνω μεταφράζεται, σύμφωνα με τις αρχές, σε 3.000 ευρώ ημερήσιο τζίρο, γεγονός που αποδεικνύει ότι η συγκεκριμένη δραστηριότητα ήταν ιδιαιτέρως επικερδής.

Από την Αστυνομία αναζητείται τουλάχιστον ένα άτομο ακόμα, ως στενός συνεργός του 37χρονου, ενώ συνεχίζεται η έρευνα για την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης και τον εντοπισμό και άλλων προσώπων που εμπλέκονται στο λαθρεμπόριο, καθώς ο συλληφθείς φέρεται ότι ασχολείτο επαγγελματικά με το συγκεκριμένο αντικείμενο.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέα χτυπήματα κατά του λαθρεμπορίου τσιγάρων σε Σέρρες και Θεσσαλονίκη

Με τους ελέγχους για την πάταξη της λαθρεμπορίας καπνού να συνεχίζονται αμείωτοι, οι Αρχές προχώρησαν σε κατασχέσεις 170 πακέτων τσιγάρων, 800 ράβδων καπνού και 36,1 εκατ. λαθραίων τσιγάρων.
astinomia, astynomia, ELAS
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εξαρθρώθηκε σπείρα που διακινούσε μεγάλες ποσότητες λαθραίων καπνικών προϊόντων

Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν περισσότερα από 75.000 πακέτα και συσκευασίες λαθραίων καπνικών προϊόντων, καθώς και 63.000 ευρώ, ενώ οι διαφυγόντες δασμοί και το παράνομο περιουσιακό όφελος από την δράση των συλληφθέντων, ξεπερνούν, σύμφωνα με την Αστυνομία, το 1.100.000 ευρώ.
Antikapnistikos
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην 8η θέση των καπνιστών παγκοσμίως βρίσκεται η Ελλάδα

Το ένα τρίτο των χωρών παγκοσμίως έχει απαγόρευσε τη διαφήμιση προϊόντων καπνού, ενώ πολλές χώρες αυξάνουν τους φορολογικούς συντελεστές στα προϊόντα καπνού, για να μειωθούν τα ποσοστά των καπνιστών. 
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εξάρθρωση σπείρας που είχε μονάδα παραγωγής λαθραίων τσιγάρων

Συνολικά κατασχέθηκαν 592.000 πακέτα τσιγάρα, 20 τόνοι και 320 κιλά επεξεργασμένου καπνού. Οι διαφυγόντες δασμοί και φόροι που στερήθηκε το ελληνικό Δημόσιο υπολογίζεται ότι ανέρχονται σε 2,5 εκατ. ευρώ.