Φώτο: Shutterstock

Κέρδη 3.000 ευρώ την ημέρα από τα λαθραία τσιγάρα στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο

Περισσότερα από 1.500 πακέτα λαθραία τσιγάρα την ημέρα, προωθούσε μέσω των διακινητών στην περιοχή του Οικονομικού Πανεπιστημίου με τα κέρδη να φτάνουν τα 3.000 ευρώ κάθε μέρα!

Περισσότερα από 1.500 πακέτα λαθραία τσιγάρα την ημέρα, προωθούσε μέσω των διακινητών στην περιοχή του Οικονομικού Πανεπιστημίου, σύμφωνα με τα στοιχεία της προανάκρισης που διενεργεί η Αστυνομία, ο 37χρονος που συνελήφθη ως βασικός προμηθευτής των κυκλωμάτων που έκαναν τη διακίνηση.

Το παραπάνω μεταφράζεται, σύμφωνα με τις αρχές, σε 3.000 ευρώ ημερήσιο τζίρο, γεγονός που αποδεικνύει ότι η συγκεκριμένη δραστηριότητα ήταν ιδιαιτέρως επικερδής.

Από την Αστυνομία αναζητείται τουλάχιστον ένα άτομο ακόμα, ως στενός συνεργός του 37χρονου, ενώ συνεχίζεται η έρευνα για την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης και τον εντοπισμό και άλλων προσώπων που εμπλέκονται στο λαθρεμπόριο, καθώς ο συλληφθείς φέρεται ότι ασχολείτο επαγγελματικά με το συγκεκριμένο αντικείμενο.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χτύπημα κατά του λαθρεμπορίου καπνού, κατασχέθηκαν 43 κιλά

Μετά από έρευνες, η αστυνομία συνέλαβε έναν άντρα. Κατασχέθηκαν σχεδόν 43 κιλά λαθραίου καπνού και εξοπλισμός κατεργασίας και παρασκευής καπνικών προϊόντων ενώ βρέθηκαν και ποσότητες ναρκωτικών.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κατασχέθηκαν 124.500 λαθραία πακέτα τσιγάρων στη Θεσσαλονίκη

Στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης-Έδεσσας εντοπίστηκε φορτηγό που ανετράπη και περιείχε μεγάλη ποσότητα λαθραίων καπνικών προϊόντων με το τμήμα της τροχαίας να σπεύδει αμέσως και να κατάσχει τα 249 κιβώτια.