ΓΔ: 895.11 0.21% Τζίρος: 1.15 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 10:36:09 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φωτο: Pixabay

Μπαράζ πληρωμών από Δευτέρα: Καταβάλλονται συντάξεις, επιδόματα και έκτακτες ενισχύσεις

Θα πληρωθούν οι συντάξεις του Μαΐου, ο δεύτερος γύρος του επιδόματος των 800 ευρώ, τα 400 ευρώ στους μακροχρόνια ανέργους, αλλά και τα επιδόματα και οι παροχές του ΟΠΕΚΑ.

Μπαράζ πληρωμών θα πραγματοποιηθεί από αύριο, Δευτέρα, 27 Απριλίου έως τις 30 Απριλίου καθώς θα καταβληθούν οι συντάξεις του Μαΐου, ο δεύτερος γύρος του έκτακτου επιδόματος των 800 ευρώ, το επίδομα των 400 ευρώ από τον ΟΑΕΔ στους μακροχρόνια ανέργους αλλά και τα επιδόματα και οι παροχές του ΟΠΕΚΑ.

Αναλυτικά θα καταβληθούν: 

-Οι συντάξεις 

Τη Δευτέρα, 27 Απριλίου καταβάλλονται οι συντάξεις για ΟΓΑ, ΟΑΕΕ και ΕΤΑΑ, ενώ στις 29 Απριλίου πληρώνεται το Δημόσιο, ΝΑΤ, ΔΕΗ, ΕΤΑΠ-ΜΜΕ. 

- Επίδομα των 800

Από τις 27 έως τις 30 Απριλίου πληρώνεται ο δεύτερος γύρος του έκτακτου επιδόματος των 800 ευρώ. Για τους ελεύθερους επαγγελματίες οι πληρωμές θα γίνουν έως τις 30 Απριλίου.

-Επίδομα των 400 ευρώ 

Τη Δευτέρα 27 Απριλίου ξεκινά η πληρωμή του επιδόματος των 400 ευρώ στους μακροχρόνια ανέργους.

-Τα επιδόματα και παροχές του ΟΠΕΚΑ 

Την Πέμπτη, 30 Απριλίου καταβάλλονται από τον Οργανισμό Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ) τα εξής: επίδομα γέννησης, προνοιακά αναπηρικά και διατροφικά επιδόματα, Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα (πρώην ΚΕΑ), επίδομα στέγασης, στεγαστική συνδρομή, Επίδομα Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ανασφάλιστων Υπερηλίκων, σύνταξη υπερηλίκων και επίδομα ομογενών.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Syntaxeis, Syntaxiouxoi
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

e-ΕΦΚΑ: Σε λειτουργία η πλατφόρμα για το αν δικαιούσθε τα 200 ευρώ του Πάσχα

Η οικονομική ενίσχυση έχει πιστωθεί στους τραπεζικούς λογαριασμούς των συνταξιούχων με ετήσιο ατομικό φορολογητέο εισόδημα έως 7.200 ευρώ και ετήσιο οικογενειακό φορολογητέο εισόδημα έως 14.400 ευρώ.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Βρούτσης: Με καθυστέρηση δύο μηνών η καταβολή των αναδρομικών στους συνταξιούχους

Μπορεί να συνεχιστεί η αναστολή των συμβάσεων για το 60% του προσωπικού επιχειρήσεων. Προβλέπεται επίδομα σε μηνιαία βάση, ύψους 534 ευρώ, υποστήριξε ο υπουργός Εργασίας.