ΓΔ: 2421.69 1.06% Τζίρος: 313.57 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03
Κατάστημα ΔΕΗ εξωτερικά
Εξωτερική άποψη καταστήματος της Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού (ΔΕΗ) στην Ελλάδα, βραδινές ώρες.

Αμετάβλητες παραμένουν οι χρεώσεις της ΔΕΗ για τον Δεκέμβριο

Σταθερές παραμένουν οι τιμές του πράσινου οικιακού τιμολογίου της ΔΕΗ για το Δεκέμβριο, ενώ το νέο πρόγραμμα myHome Plan προσφέρει επιπλέον προώθηση 100 ευρώ και εκκαθάριση κατανάλωσης κάθε έξι μήνες.

Σταθερή παραμένει η χρέωση του πράσινου οικιακού τιμολογίου της ΔΕΗ για τον Δεκέμβριο, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της εταιρείας. Η τιμή διαμορφώνεται στα 0,13928 ευρώ/kWh, διατηρώντας το επίπεδο του Νοεμβρίου.

Για τις ζώνες χαμηλής χρέωσης, το πράσινο τιμολόγιο παραμένει επίσης σταθερό στα 0,127 ευρώ/kWh. Αυτό επιτρέπει στους καταναλωτές με διζωνικούς μετρητές να επωφελούνται από χαμηλότερες τιμές κατά τις ώρες μειωμένης χρέωσης.

Το νέο σταθερό πρόγραμμα myHome Plan («μπλε») προσφέρει προωθητική ενέργεια αξίας 100 ευρώ και σταθερή μηνιαία χρέωση 60 ευρώ, που περιλαμβάνει τόσο ανταγωνιστικές όσο και ρυθμιζόμενες χρεώσεις. Η εκκαθάριση της κατανάλωσης γίνεται ανά εξάμηνο, ενώ οι καταναλωτές έχουν πρόσβαση στις εκπτώσεις και προσφορές του προγράμματος myRewards Coupons της ΔΕΗ.

Στα σταθερά «μπλε» τιμολόγια, οι τιμές διατηρούνται και τον Δεκέμβριο στα 0,145 ευρώ/kWh για το myHomeEnter και στα 0,142 ευρώ/kWh για το myHomeOnline. Για τους πελάτες με διζωνικό μετρητή, η τιμή στις ώρες χαμηλής χρέωσης διαμορφώνεται στα 0,095 ευρώ/kWh.

Η τιμή του κυμαινόμενου «κίτρινου» τιμολογίου ΔΕΗ myHome4all για τον Δεκέμβριο διαμορφώνεται στα 0,13552 ευρώ/kWh.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Χρηματιστήριο Αθηνών είσοδος
ΑΓΟΡΕΣ

Ισχυρό ενδιαφέρον ξένων επενδυτών για ελληνικά assets, ρεκόρ κεφαλαίων το 2026

Η ζήτηση των ξένων επενδυτών για ελληνικά assets αυξάνεται, με 36 δισ. ευρώ προσφορές για το 10ετές ομόλογο. Η Ελλάδα ενισχύει την αξιοπιστία της, προσελκύει κεφάλαια και το Χρηματιστήριο αναβαθμίζει το επενδυτικό του προφίλ.