Φώτο: ΑΠΕ

Η Ελλάδα και η Κύπρος μεταξύ των βασικών προορισμών της TUI

Ο επικεφαλής της TUI για την Γερμανία, Μάρεκ Άντριστσακ δήλωσε πως οι Βαλεαρίδες, τα Κανάρια, η Ελλάδα, η Πορτογαλία και η Κύπρος αποτελούν φέτος τις βασικές αγορές.

Η Ελλάδα και η Κύπρος περιλαμβάνονται μεταξύ των κυριότερων ταξιδιωτικών προορισμών του γερμανικού τουριστικού Ομίλου TUI, ο οποίος ξεκινά το φετινό του πρόγραμμα στις 17 Ιουνίου.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής της TUI για την Γερμανία, τον Μάρεκ Άντριστσακ, οι Βαλεαρίδες, τα Κανάρια, η Ελλάδα, η Πορτογαλία και η Κύπρος θα αποτελέσουν τις βασικές αγορές για την φετινή περίοδο, ενώ προγράμματα διακοπών θα υπάρχουν και για την Κροατία και τη Βουλγαρία.

Η πρώτη πτήση της εταιρίας θα πραγματοποιηθεί στο Φάρο του Αλγκάρβε, στην Πορτογαλία, και ενδεχομένως στην Μαγιόρκα, ενώ, σε συνεργασία με την τοπική κυβέρνηση των Βαλεαρίδων, θα υλοποιηθεί δοκιμαστικό πρόγραμμα στο δεύτερο μισό του μήνα, με περιορισμένο αριθμό τουριστών.

«Η κυβέρνηση αποφάσισε να άρει τώρα την ταξιδιωτική οδηγία της για τις χώρες της ΕΕ και τέσσερις ακόμη χώρες της Ευρώπης. Είναι σημαντικό βήμα για τους ταξιδιωτικούς πράκτορες, προκειμένου να μπορούν να παρουσιάσουν εγκαίρως πακέτα διακοπών», δηλώνει ο κ. Άντριστσακ στο περιοδικό «Business Insider» και προσθέτει ότι η εταιρία του έχει ήδη ετοιμάσει έκτακτο πρόγραμμα για τις πιο αγαπημένες χώρες των Γερμανών για διακοπές.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Φωτό Shutterstock
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Καλά προετοιμασμένη η Ελλάδα για την υποδοχή τουριστών αυτό το καλοκαίρι

Διακοπές μόνο σε χώρες που είναι ασφαλείς θα προσφέρει ο μεγαλύτερος ταξιδιωτικός όμιλος στην Γερμανία που σημειώνει την αντίθεση του για την ταξιδιωτική οδηγία να απαγορευτούν τα ταξίδια μέχρι τις 14 Ιουνίου.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Προορισμός για τους Γερμανούς το φετινό καλοκαίρι θα είναι η Ελλάδα

Σε ευρωπαϊκό έδαφος είναι πιθανότερο να κάνουν φέτος τις διακοπές τους οι Ευρωπαίοι, σύμφωνα με Γερμανό πολιτικό που αναφέρει οτι ήδη η Ελλάδα έχει παρουσιάσει σχέδιο για τον τουρισμό.