ΓΔ: 784.49 -0.37% Τζίρος: 13.19 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 12:14:33 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

Οι ξένες επενδύσεις στο δεύτερο μέρος του 3rd InvestGR Forum 2020

Θα συμμετάσχουν πολιτικοί, CEOs εταιρειών, πανεπιστημιακοί και ειδικοί, οι οποίοι θα συζητήσουν θέματα, όπως οι εμβληματικές επενδύσεις, η μετατροπή της κρίσης σε ευκαιρία, η νέα αφήγηση της χώρας και οι επενδύσεις στις υποδομές.

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, το InvestGR Forum φέρνει στο κέντρο της δημόσιας συζήτησης τις ξένες άμεσες επενδύσεις στην Ελλάδα. Λόγω των μέτρων κατά του κορονοϊού δημόσιας υγείας, το 3rd InvestGR Forum 2020: Greece in the Pole Position πραγματοποιείται φέτος διαδικτυακά και σε δύο περιόδους, στις 15 – 16 Ιουλίου και στις 8 – 9 Οκτωβρίου 2020.

Στο Α’ Μέρος, τον περασμένο Ιούλιο, συζητήθηκαν θέματα, όπως η ελκυστικότητα της Ελλάδας ως επενδυτικού προορισμού, το ψηφιακό άλμα δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, η ελληνική καινοτομία και η έννοια του Σκοπού (Purpose) για το Κράτος και τις εταιρείες.

Στο πλαίσιο δε της Στρατηγικής Συνεργασίας της ΕΥ Ελλάδος και του InvestGR Forum, παρουσιάστηκαν τα ευρήματα της έρευνας της ΕΥ, «Attractiveness Survey: Ελλάδα 2020», με θέμα την ελκυστικότητα της Ελλάδας ως επενδυτικού προορισμού.

Στο Β’ Μέρος, στις 8 και 9 Οκτωβρίου, θα συμμετάσχουν πολιτικοί, CEOs εταιρειών, πανεπιστημιακοί και ειδικοί, οι οποίοι θα συζητήσουν θέματα, όπως οι εμβληματικές επενδύσεις, η μετατροπή της κρίσης σε ευκαιρία, η νέα αφήγηση της χώρας και οι επενδύσεις στις υποδομές.

Ο ιδρυτής του InvestGR Forum, Ανδρέας Γιαννόπουλος, δήλωσε: «Τον περασμένο Ιούλιο, είχαμε ένα πολύ επιτυχές «πρώτο ημίχρονο» του 3rd InvestGR Forum 2020. Αυτό, τουλάχιστον, μας μετέφεραν οι συμμετέχοντες ομιλητές και οι χορηγοί. Σχεδόν 1.000 άτομα παρακολούθησαν τις εργασίες του πρώτου online διημέρου, άρα ο πήχυς είναι ήδη ψηλά. Αυτόν τον ψηλό πήχυ φιλοδοξούμε να φτάσουμε και να ξεπεράσουμε τον προσεχή Οκτώβριο, έχοντας υπόψη τις εξαιρετικά ενδιαφέρουσες θεματικές και τους διακεκριμένους ομιλητές στα πάνελ συζήτησης».

Για την παρακολούθηση του 3rd InvestGR Forum 2020, μπορείτε να εγγραφείτε εδώ

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

gas pipe-Eastmed-fysiko aerio
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Οι προοπτικές του φυσικού αερίου ενόψει της ενεργειακής μετάβασης

Το φυσικό αέριο αναδεικνύεται ως την πιο αξιόπιστη λύση για την ενεργειακή μετάβαση μέχρι το 2050 και η Ελλάδα μπορεί να παίξει ρόλο ως διαμετακομιστικό κέντρο στην περιοχή των Βαλκανίων.
ananeosimes piges energeias-ape-energeia-fotovoltaika-aiolika
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Οι προκλήσεις για την ενεργειακή μετάβαση έως το 2030

Η υλοποίηση του αγωγού EastMed πρόκειται για έργο «στρατηγικής σημασίας» για την ΕΕ συνολικά και είναι μία βιώσιμη επένδυση που θα καταστήσει την Κύπρο εξαγωγέα ενέργειας μέχρι τα μέσα της δεκαετίας του 2020.