ΓΔ: 2295.32 0.67% Τζίρος: 235.40 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03

Η Royal Sugar θα παραλάβει τεύτλα στο εργοστάσιο Σερρών

Στη συνάντηση, υπό τον Α. Γεωργιάδη, συμμετείχαν η υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, ο ΓΓ Ιδιωτικών Επενδύσεων και ΣΔΙΤ και ο πρόεδρος της Royal Sugar.

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα στο υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων, όπου συμφωνήθηκε ότι η Royal Sugar θα παραλάβει τεύτλα για παραγωγή ζάχαρης στο εργοστάσιο των Σερρών.

Ειδικότερα, στη συνάντηση, υπό την προεδρία του υπουργού Άδωνι Γεωργιάδη και τη συμμετοχή της υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Φωτεινής Αραμπατζή, του Γενικού Γραμματέα Ιδιωτικών Επενδύσεων και ΣΔΙΤ, Ορέστη Καβαλάκη, του προέδρου της Royal Sugar, Χρήστου Καραθανάση και εκπροσώπων της Intrum και τευτλοπαραγωγών συμφωνήθηκε ότι η Royal Sugar θα ξεκινήσει την παραλαβή των τεύτλων το αργότερο έως την 1η Νοεμβρίου 2020 για παραγωγή ζάχαρης στο εργοστάσιο των Σερρών σε συμφωνημένη με τους παραγωγούς τιμή.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τάκης Θεοδωρικάκος στη Βουλή
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θεοδωρικάκος στο ΠΑΣΟΚ: Ψηφίστε το νομοσχέδιο, μην παραπλανείτε

Η κυβέρνηση προωθεί νομοσχέδιο για καταναλωτικά και επισκευαστικά δάνεια χωρίς εξασφαλίσεις ως 100.000€, θέτοντας πλαφόν στο υπόλοιπο δανείου μεταξύ 30%-50% του αρχικού ποσού, υπερβαίνοντας τις κοινοτικές οδηγίες.
Ομιλητής σε βήμα πολιτικής
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσουκαλάς: Η κυβέρνηση παρουσιάζει ευρωπαϊκή οδηγία ως πρωτοβουλία

Ο Κώστας Τσουκαλάς δήλωσε ότι ο κ. Μητσοτάκης παρουσιάζει ως εθνική πρωτοβουλία ευρωπαϊκή οδηγία για το πλαφόν στα καταναλωτικά δάνεια, ενώ η κυβέρνηση συνήθως περιορίζει το εύρος των οδηγιών και καθυστερεί την εφαρμογή τους.
Τάκης Θεοδωρικάκος πορτρέτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θεοδωρικάκος: Τέλος σε κρυφές χρεώσεις και πανωτόκια στα δάνεια

Ο υπουργός Ανάπτυξης, Τάκης Θεοδωρικάκος, παρουσίασε τις βασικές ρυθμίσεις του νέου νομοσχεδίου για την καταναλωτική πίστη, με στόχο διαφάνεια, τέλος στα ψιλά γράμματα και πλαφόν στις προσαυξήσεις.
Δάνειο και διαπραγμάτευση επιχειρηματιών
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Πώς το πλαφόν στα καταναλωτικά δάνεια μπορεί να οδηγήσει σε υψηλότερες δόσεις

Γιατί η σχεδιαζόμενη ρύθμιση της κυβέρνησης για την επιβολή πλαφόν στα καταναλωτικά δάνεια μπορεί να οδηγήσει σε αυξήσεις στις μηνιαίες δόσεις, περιορίζοντας τη διάρκεια αποπληρωμής και δυσκολεύοντας την πρόσβαση σε χρηματοδότηση.
Κυριάκος Μητσοτάκης βουλή
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης: Τέλος στα «ψηλά γράμματα» για τα δάνεια μέχρι 100.000 ευρώ

Ο πρωθυπουργός σε σημερινή του ανάρτησή στο Facebook προανήγγειλε νομοσχέδιο για την προστασία των καταναλωτών που μεταξύ άλλων προβλέπει αποπληρωμή καταναλωτικού δανείου έως 30%–50% πάνω από το αρχικό ποσό.