ΓΔ: 894.7 -0.15% Τζίρος: 88.59 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: ΕΛ.ΑΣ

Σύσκεψη για την καταπολέμηση του παρεμπορίου

Συνάντηση με βασικό θέμα την καταπολέμηση του παρεμπορίου πραγματοποιήθηκε μεταξύ του επικεφαλής του ΣΥΚΕΑΑΠ και του Γενικού Γραμματέα Εμπορίου και Καταναλωτή Πάνου Σταμπουλίδη.

Σύσκεψη με πρωτοβουλία του επικεφαλής του ΣΥΚΕΑΑΠ, πραγματοποιήθηκε σήμερα στο γραφείο του Γενικού Γραμματέα Εμπορίου και Καταναλωτή Πάνου Σταμπουλίδη.

Κύριο θέμα της συνάντησης η οποία πραγματοποιήθηκε στις 8.00 π.μ. αποτέλεσε η παρουσίαση των αποτελεσμάτων για την καταπολέμηση του παρεμπορίου και συγκεκριμένες δράσεις που πρέπει να επακολουθήσουν άμεσα, με σκοπό τη συνολική βελτίωση της κατάστασης στο κέντρο της Αθήνας.

Αποφασίστηκε επίσης, ο σχεδιασμός κοινών δράσεων για την προβολή του έργου κατά του παράνομου εμπορίου καθώς και η ενημέρωση του καταναλωτικού κοινού για τις επιπτώσεις που έχει στην οικονομία, στην κοινωνία και στην υγεία, η αγορά προϊόντων παρεμπορίου.

Επίσης, συζητήθηκαν κρίσιμα θέματα για τη λειτουργία της αγοράς, όπως η επιτακτική ανάγκη άμεσης κατάργησης του θεσμού των
Ενδιάμεσων Εκπτώσεων και άλλα διαδικαστικά θέματα, που θα διευκολύνουν το έργο των εμπορικών επιχειρήσεων στην καθημερινή τους λειτουργία.

Ο Γεν. Γραμματέας εξέφρασε τη θετική γνώμη του για το σύνολο των αιτημάτων του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών και συμφωνήθηκε η στήριξη του συλλόγου στις δράσεις του ΣΥΚΕΑΑΠ.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Συνεχίζονται οι επιχειρήσεις αντιμετώπισης του παρεμπορίου

Δράσεις για τη καταπολέμηση του παρεμπορίου πραγματοποιήθηκαν σε Ναύπακτο, Λειβαδιά, Ιχθυόσκαλα Κερατσινίου και Πάτρα, υπό τον συντονισμό του ΣΥΚΕΑΑΠ και της Γ. Γ. Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων.