ΓΔ: 792.38 0.63% Τζίρος: 84.54 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

ΤΑΙΠΕΔ: Ξεκινά ο διαγωνισμός παραχώρησης της μαρίνας Ιτέας

Πρόσκληση απηύθυνε το ΤΑΙΠΕΔ στα ενδιαφερόμενα μέρη προκειμένου να συμμετάσχουν στη διαγωνιστική διαδικασία για τη παραχώρηση της μαρίνας στην Ιτέα για περίοδο κατ' ελάχιστον 35 ετών.

Πρόσκληση στα ενδιαφερόμενα μέρη να υποβάλουν Εκδηλώσεις Ενδιαφέροντος για να συμμετάσχουν στη διαγωνιστική διαδικασία για τη μαρίνα Ιτέας, απηύθυνε το ΤΑΙΠΕΔ.

Ο διαγωνισμός αφορά στην παραχώρηση υπηρεσιών λειτουργίας λιμένων (υπηρεσίες ελλιμενισμού και άλλες υπηρεσίες) και του δικαιώματος χρήσης, λειτουργίας, διαχείρισης και εκμετάλλευσης των κινητών και/ή ακινήτων περιουσιακών στοιχείων εντός της χερσαίας και/ή της θαλάσσιας ζώνης της μαρίνας, για περίοδο κατ' ελάχιστο 35 ετών.

Όπως αναφέρεται από το Ταμείο, η διαγωνιστική διαδικασία θα διεξαχθεί σε δύο φάσεις: στη φάση προεπιλογής και στη φάση υποβολής δεσμευτικών προσφορών.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑΙΠΕΔ-διαγωνισμός-ενέργεια-λιμάνια
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΑΙΠΕΔ: Το 2020 ήταν παραγωγική χρονιά, στόχος τα 1,8 δισ. το 2021

Την χρονιά που ολοκληρώνεται υπήρξε παραγωγική για μια σειρά από έργα, θέτοντας τις βάσεις για το 2021, προκειμένου να ικανοποιηθεί ο στόχος για έσοδα της τάξης των 1,8 δισ. ευρώ, σύμφωνα με τον κρατικό προϋπολογισμό.