ΓΔ: 0 0.00% Τζίρος: 0.00 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 10:07:18 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Mitsotakis, Kyvernisi, Nea Dimokratia
Φωτο: Menelaos Myrillas / SOOC

Κυρ. Μητσοτάκης: Η ελληνική οικονομία απέδειξε ότι μπορεί να αντέξει

Με ανάρτησή του στο Twitter ο πρωθυπουργός τονίζει ότι παρά το ισχυρό πλήγμα που δέχθηκε ο τουρισμός «η Ελλάδα είναι στο δρόμο της επιτυχίας και θα επιτύχει».

Τη βαθιά του ικανοποίηση για τις αντοχές της ελληνικής οικονομίας, όπως αποτυπώνονται στα στοιχεία για το ΑΕΠ του 2020, που δημοσίευσε η ΕΛΣΤΑΤ, εξέφρασε σε ανάρτηση του στο twitter ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Συγκεκριμένα, ο κ. Μητσοτάκης αναφέρει: «Παρά τη μεγάλη εξάρτηση από τον τουρισμό, τα στοιχεία του ΑΕΠ, που δημοσιοποιήθηκαν σήμερα καταδεικνύουν ότι η Ελληνική Οικονομία επέδειξε μεγαλύτερη αντοχή, από ό,τι πολλοί ανέμεναν το 2020. Μαζί με την διαχείριση της κρίσης της πανδημίας του κορονοϊού, διαλύουμε στερεότυπα. Η Ελλάδα είναι στον δρόμο της επιτυχίας και θα επιτύχει».

 

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

mitsotakis-nd-bouli
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Κυρ. Μητσοτάκης: Δεν θα υπάρχει εισφορά αλληλεγγύης ούτε το 2022

Ο πρωθυπουργός αποκάλυψε, επίσης, πως η κυβέρνηση εξετάζει σε ουδέτερο χρόνο, την πιθανότητα να καταστήσει τον εμβολιασμό των υγειονομικών υποχρεωτικό. Τι είπε για Τουρκία και διαπεριφερειακές μετακινήσεις.
mitsotakis-nd-bouli
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Σχέδιο Ανάκαμψης: Εκτίναξη ανάπτυξης και 200.000 νέες θέσεις εργασίας

Επτά μονάδες στο ΑΕΠ θα προσθέσει η εφαρμογή του σχεδίου για την αξιοποίηση των πόρων του Ταμείου Ανάκαμψης, τόνισε ο πρωθυπουργός στο Υπουργικό Συμβούλιο. Ποιοι είναι οι βασικοί πυλώνες του Σχεδίου.
mitsotakis, vouli
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Κ. Μητσοτάκης: Η Ελλάδα ξαναμπαίνει στον χάρτη των ξένων επενδύσεων

«Στην χώρα μας δαπανήσαμε πολλά χρήματα για να προστατεύσουμε τις θέσεις εργασίας εν μέσω πανδημίας», ανέφερε ο πρωθυπουργός στη διαδικτυακή συζήτηση του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.