ΓΔ: 0 0.00% Τζίρος: 0.00 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 10:15:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φωτο ΑΠΕ

Αυξάνονται οι πτήσεις τουριστών από την Ευρώπη στο νησί της Κέρκυρας

Τριπλασιάστηκαν σχεδόν οι πτήσεις με τουρίστες από την Ευρώπη για το όμορφο νησί της Κέρκυρας έναντι του προηγούμενου Σαββατοκύριακου, αποδεικνύοντας για ακόμη μία φορά πως κρατά ψηλά τα σκήπτρα του τουρισμού στην Ελλάδα.

Τριπλασιάστηκαν σχεδόν οι πτήσεις με τουρίστες από την Ευρώπη, έναντι του προηγούμενου Σαββατοκύριακου, με την Κέρκυρα να αποδεικνύει για ακόμη μία φορά πως κρατά ψηλά τα σκήπτρα του τουρισμού στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα χθες αφίχθηκαν 18 πτήσεις, έναντι επτά του προηγούμενου Σαββάτου. Μεταξύ αυτών ήταν και δύο πτήσεις από τη Μεγάλη Βρετανία, μία από Λονδίνο και μία από το Μάντσεστερ.

Σήμερα είναι προγραμματισμένες 16 αφίξεις από την Ευρώπη, οι περισσότερες όπως και χθες, από τη Γερμανία, ενώ το απόγευμα αναμένονται άλλες δύο από τη Μ. Βρετανία.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

nisia-tourismos
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Τα ελληνικά νησιά στα καλύτερα του κόσμου, στην κορυφή βρέθηκε η Μήλος

Συνεχίζονται οι διακρίσεις για τα ελληνικά νησιά που συγκεντρώνουν την προτίμηση των τουριστών, καθώς εκτός από την Μήλο, η Φολέγανδρος βρέθηκε στην δεύτερη θέση των καλύτερων νησιών στον κόσμο και την Ευρώπη. Ποια άλλα νησιά βρέθηκαν στην 20αδα.