ΓΔ: 864.44 0.74% Τζίρος: 29.23 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Open
Φωτό: ΑΠΕ

Έναρξη για την εταιρεία διαχείρισης ξενοδοχείων Hotel Operation

Η εταιρεία διαχειρίζεται 55 καταλύματα σε όλη την Ελλάδα με την πλειονότητα αυτών να βρίσκονται στο νησί της Μήλου, στην Κύθνο, στη Σίφνο, στη Νάξο, στην Κρήτη, στην Αράχοβα, στην Αιδηψό και στο Συνεβρό Αχαΐας.

Σε πλήρη λειτουργία βρίσκεται η εταιρεία διαχείρισης ξενοδοχείων Hotel Operation καθώς ξεκινά τη νέα τουριστική περίοδο θέτοντας και τα 55 καταλύματα, που διαχειρίζεται, σε λειτουργία έως τις αρχές Ιουνίου. Παρά τις πραγματικές δυσκολίες που υπάρχουν, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, η εταιρεία αποφάσισε να ανοίξει όλα τα καταλύματα που διαθέτει. Το τελευταίο κατάλυμά της θα ανοίξει στις 18 Ιουνίου και είναι το Area Synest Home Hotel που βρίσκεται στο Συνεβρό της Αχαΐας.

Η εταιρεία διαχειρίζεται 55 καταλύματα σε όλη την Ελλάδα με την πλειονότητα αυτών να βρίσκονται στο νησί της Μήλου, στην Κύθνο, στη Σίφνο, στη Νάξο, στην Κρήτη, στην Αράχοβα, στην Αιδηψό και στο Συνεβρό Αχαΐας.

«Η επιμονή μας στο να προλαβαίνουμε τις εξελίξεις, και να είμαστε πάντα έτοιμοι στις αλλαγές, μας βοήθησε και αυτή τη δύσκολη ομολογουμένως περίοδο να προσαρμοσθούμε και να είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανοίξουμε όλα τα καταλύματα που διαχειριζόμαστε εντός Ιουνίου. Δώσαμε ιδιαίτερη προσοχή σε κάθε τμήμα των ξενοδοχείων και καταλυμάτων μας για να είναι σωστά προετοιμασμένο όλο το προσωπικό να δεχθεί και να εξυπηρετήσει σωστά τους καλεσμένους μας. Αυτήν τη στιγμή έχουμε κρατήσεις από τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ιταλία, την Αγγλία, το Ισραήλ, την Αμερική και φυσικά από την Ελλάδα. Ευελπιστούμε ότι ο ρυθμός των εμβολιασμών και τα επιδημιολογικά δεδομένα θα μας επιτρέψουν να έχουμε περισσότερες προσδοκίες από τον Ιούλιο και μετά», τόνισε ο κ. Θωμάς Πάντος, CEO της Hotel Operation.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Αρχίζει σταδιακά η «κάθοδος» των τουριστών από τις χερσαίες πύλες

Ένας στους τρεις τουρίστες που έρχεται στην Ελλάδα, περνάει από τις χερσαίες πύλες της. Παρά την ανατροπή που προκάλεσε η υγειονομική κρίση, το ταξίδι με αυτοκίνητο ή άλλο όχημα, παραμένει ισχυρή τάση, καθώς αισθάνονται περισσότερο ασφαλείς.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ευέλικτα και λειτουργικά τα υγειονομικά πρωτόκολλα των ξενοδοχείων

Τι περιλαμβάνουν τα επικαιροποιημένα υγειονομικά πρωτόκολλα των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων που ισχύουν ήδη την τρέχουσα τουριστική χρονιά. Τι θα ισχύσει για τα δωμάτια, το μπουφέ αλλά και για τις μονάδες ιαματικής θεραπείας.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Α. Βασιλικός: Ο ξενοδοχειακός κλάδος θα δώσει τον καλύτερο εαυτό του

«Έχουμε την εμπειρία, έχουμε το σχέδιο, έχουμε τη βούληση να προστατεύσουμε αποτελεσματικά την υγεία όλων, με πλήρη συναίσθηση πως η ασφάλεια είναι και αυτό το καλοκαίρι η πιο κρίσιμη διάσταση του προϊόντος μας», αναφέρει ο πρόεδρος του ΞΕΕ