ΓΔ: 1217.75 1.48% Τζίρος: 81.62 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
ilektroniko emporio, e-commerce
Φωτο: Shutterstock

Ιστότοπους διακίνησης απομιμητικών προϊόντων εντόπισε η ΔΙ.Μ.Ε.Α.

Η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων υποχρεούται να διαγράψει οριστικά και αμετάκλητα τους ιστότοπους αυτούς, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Εικοσιένα ιστότοπους ηλεκτρονικών καταστημάτων που εμπλέκονται σε παράνομη εμπορία ή διακίνηση αγαθών, υπέδειξε η Διυπηρεσιακή Μονάδα Ελέγχου της Αγοράς - ΔΙ.Μ.Ε.Α. προς την Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ) σε συνέχεια των ελέγχων που διενεργήθηκαν το τελευταίο χρονικό διάστημα στις φυσικές έδρες ηλεκτρονικών καταστημάτων σε όλη τη χώρα.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η ΕΕΤΤ υποχρεούται να διαγράψει οριστικά και αμετάκλητα τους ιστότοπους αυτούς, καταργώντας την όποια μελλοντική χρήση της διαγραφείσας διεύθυνσης ιστοσελίδας (url), κατά παρέκκλιση κάθε αντίθετης γενικής ή ειδικής διάταξης του εθνικού δικαίου.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

emporio, eshop, e-commerce
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Τί πρέπει να προσέχουμε όταν παραλαμβάνουμε από αγορές μέσω ίντερνετ

Εν όψει των εκπτωτικών ημερών και της εορταστικής περιόδου η ΕΕΤΤ συμβουλεύει τους καταναλωτές ώστε να αποφύγουν προβλήματα κατά την παραλαβή των παραγγελιών τους. Ποιες είναι οι οδηγίες στις επιχειρήσεις.
emporio, eshop, texnologia, online
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Διαδικτυακοί καταναλωτές έχουν γίνει οι μισοί Έλληνες μετά την πανδημία

Σε ανοδική τροχιά παραμένει το ηλεκτρονικό εμπόριο στην Ελλάδα με τους online καταναλωτές να ωριμάζουν και να πραγματοποιούν μεγάλο μέρος των αγορών τους διαδικτυακά. Για νέα χρονιά ρεκόρ οδεύει στο 2023 το ηλεκτρονικό εμπόριο στη χώρα.
ethniki trapeza
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Εθνική Τράπεζα: Στηρίζει τις επιχειρήσεις για ανάπτυξη μέσα από το eBay

Σειρά μοναδικών προνομίων για την ενίσχυση της εξωστρέφειας και την αύξηση των πωλήσεών τους προσφέρει στις ελληνικές επιχειρήσεις η στρατηγική συνεργασία της Εθνικής Τράπεζας με το eBay.