ΓΔ: 901.15 -0.43% Τζίρος: 57.15 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
SKILLS4MSEs - ΚΕΠΑ
Φωτο: ΚΕΠΑ

Δωρεάν workshops από το ΚΕΠΑ για μικρούς επιχειρηματίες - εργαζόμενους

Αναλυτικές πληροφορίες για τη διεξαγωγή δωρεάν θεματικών εργαστηρίων από το ΚΕΠΑ για την ανάπτυξη δεξιοτήτων μικρών επιχειρηματιών - εργαζομένων - ανέργων.

Στο πλαίσιο υλοποίησης του ευρωπαϊκού έργου SKILLS4MSEs από το ΚΕΠΑ, εκτός από τη διαδικτυακή πλατφόρμα εκπαίδευσης που έχει αναπτύξει και είναι άμεσα διαθέσιμη προς κάθε ενδιαφερόμενο, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση, η ομάδα έργου SKILLS4MSEs έχει προγραμματίσει να υλοποιηθούν δύο δωρεάν θεματικά εργαστήρια - δια ζώσης - για το μήνα Σεπτέμβριο στη Θεσσαλονίκη.

Α) Resilience Skills for Entrepreneurs 

Πώς οι δεξιότητές σας και το δικό σας «γιατί» μπορούν να σας βοηθήσουν πρακτικά, να χτίσετε την ανθεκτικότητα που χρειάζεστε; Λόγω της πανδημίας (COVID-19) αλλά και του σύγχρονου ασταθούς, αβέβαιου, πολύπλοκου και ασαφούς επιχειρηματικού περιβάλλοντος (VUCA), τα απρόοπτα, τα εμπόδια, οι δύσκολες και απαιτητικές καταστάσεις αποτελούν καθημερινότητα για τον επιχειρηματία. Οι κρίσεις καθιστούν τις πολύ μικρές και μικρές επιχειρήσεις ακόμη πιο ευάλωτες σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Αυτό που μπορεί να κάνει τις πολύ μικρές και μικρές επιχειρήσεις ανθεκτικές και αυτό που χρειάζεται ο ίδιος ο επιχειρηματίας, είναι η Ανθεκτικότητά (Resilience) του. Ανθεκτικότητα για να μπορέσει να πετύχει τη βιωσιμότητα, την ανταγωνιστικότητα και την ανάπτυξη της επιχείρησής του και να μπορέσει να απολαμβάνει προσωπική ευημερία, παρά τις αντιξοότητες.

Σε ένα κλίμα αποδοχής και εμπιστοσύνης, το θεματικό εργαστήριο σας βοηθά, ώστε να:

  • Αναστοχαστείτε που έχετε φτάσει μέχρι σήμερα.
  • Διερευνήσετε που θέλετε να πάτε.
  • Ανακαλύψετε πώς τα παραπάνω συνδέονται με την ανθεκτικότητά σας (resilience).
  • Κατανοήσετε ποιοι παράγοντες καθιστούν την ανθεκτικότητα εφικτή.
  • Αποσαφηνίσετε πώς μπορεί η ανθεκτικότητα σας να βοηθήσει την επιχείρησή σας.
  • Προσδιορίσετε ποιες είναι οι δεξιότητες ανθεκτικότητας (resilience skills) που χρειάζεστε για να πετύχετε αυτό που επιθυμείτε σε επιχειρηματικό και προσωπικό επίπεδο. 

Καταλήξετε στα δικά σας συμπεράσματα και δράσεις για το πώς να ενισχύσετε, στην πράξη, την ανθεκτικότητά σας, προς όφελος των προσωπικών και των επιχειρηματικών σας επιδιώξεων.

Φιλοξενούμενη Ομιλήτρια:  κα. Χρύσα Χερκελετζή, EMCC & AC Certified Business Coach,  Χρύσα Χερκελετζή – Business Coaching & Workshops
Ημερομηνία και Ώρες Διεξαγωγής:  Δευτέρα 27  Σεπτεμβρίου 2021  -   17:00 - 19:00
Τόπος Διεξαγωγής:  Αλεξάνδρεια Ζώνη Καινοτομίας, Φιλικής Εταιρίας 12 & Τσιμισκή, Θεσσαλονίκη

Β) Τεχνικές Άριστης Εξυπηρέτησης Πελατών 

Σε μια εποχή υπερβολικής πληροφόρησης και έντονου ανταγωνισμού, οι περισσότερες εταιρείες και επιχειρηματίες, αναζητούν νέες ιδέες, προϊόντα και υπηρεσίες για να ξεχωρίσουν από τους ανταγωνιστές. Ωστόσο όλες οι έρευνες επιβεβαιώνουν ότι κρίσιμο σημείο διαφοροποίησης και πιστότητας – loyalty – των πελατών, αποτελεί η Άριστη Εξυπηρέτηση ή διαφορετικά η «απόκτηση Εμπειρίας του Πελάτη» – Customer Experience – από την στιγμή που θα επικοινωνήσει, επιλέξει, συνεργαστεί με μια εταιρεία. Η Εξυπηρέτηση του Πελάτη είναι μια αδιάκοπη διαδραστική διαδικασία με στόχο την διακράτηση και την σύσταση του πελάτη στο περιβάλλον του που αποτελεί και την καλύτερη διαφήμιση για κάθε εταιρεία.

Φιλοξενούμενος Ομιλητής:  κ. Κωνσταντίνος Παπαχατζής, Διευθύνων Σύμβουλος, ΑΝΑΔΕΙΞΗ
Ημερομηνία και Ώρες Διεξαγωγής:  Τετάρτη  29  Σεπτεμβρίου 2021   -   17:00 - 19:30
Τόπος Διεξαγωγής:  Αλεξάνδρεια Ζώνη Καινοτομίας, Φιλικής Εταιρίας 12 & Τσιμισκή, Θεσσαλονίκη
  
Σημείωση:

Σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα και την ισχύουσα ΚΥΑ, ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος.  Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας στις δηλώσεις συμμετοχής, καθώς και τηλεφωνική επιβεβαίωση 24 ώρες πριν την διεξαγωγή του θεματικού εργαστηρίου.

Περισσότερες πληροφορίες και Δηλώσεις Συμμετοχής:

email:  [email protected]
Τηλ.:    2310 27 4033
url:  kepa.e-kepa.gr

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ολοκληρώθηκε η πρώτη «Ημέρα Καριέρας ΟΑΕΔ» με υποστήριξη της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ

Ο υπουργός Εργασίας, Κ. Χατζηδάκης, δήλωσε: «Ο ΟΑΕΔ αλλάζει, μετασχηματίζεται, επιχειρεί να γίνεται κάθε μέρα πιο χρήσιμος στους ανέργους και τους εργαζόμενους και ξεκίνησε να οργανώνει ημέρες καριέρας, όπως γίνεται από αντίστοιχους οργανισμούς σε όλες τις προηγμένες χώρες».
xrimatodotisi-reustotita-daneia-ependyseis-oikonomia
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Αύξηση του ορίου δανείων επιχειρήσεων μέσω Ταμείου Εγγυοδοσίας COVID-19

Αύξηση από 50.000 σε 250.000 ευρώ στο ύψος των δανείων που χορηγούνται μέσω του Ταμείου, ενώ από τα 200.000 ευρώ στο 1.000.000 ευρώ αυξάνεται το όριο του κύκλου εργασιών των επιλέξιμων επιχειρήσεων.
Viomihania, Viomixania, Metapoiisi
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ελληνική Παραγωγή: Απειλή η αύξηση ενεργειακού κόστους στη μεταποίηση

Σε ανακοίνωση της Ελληνικής Παραγωγής, επισημαίνεται ότι η εκτόξευση των τιμών της ενέργειας το τελευταίο διάστημα έχουν σαν αποτέλεσμα τη σημαντική επιβάρυνση κατά 20-40% στο κόστος παραγωγής της ελληνικής βιομηχανίας.
Energeia, Ilektriko Revma, Xrimatistirio, Times
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΒΕΑ: 7 στους 10 επιχειρηματίες επηρεάζονται από τις ανατιμήσεις ενέργειας

Σχεδόν οι μισές επιχειρήσεις εκτιμούν, ότι οι τιμές των προϊόντων/υπηρεσιών τους θα αυξηθούν γύρω στο 10% εξαιτίας των ανατιμήσεων στην ενέργεια, ενώ ένα 15% εκτιμούν ότι η αύξηση θα ξεπεράσει ακόμη και το 30%.