ΓΔ: 1041.51 0.82% Τζίρος: 120.72 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

ITB Berlin 2022: Ετοιμάζεται η Ελλάδα για τη μεγάλη Διεθνή Τουριστική Έκθεση

Φέτος ο ΕΟΤ διοργανώνει Εθνικό Ομαδικό Περίπτερο, δίνοντας τη δυνατότητα στις ελληνικές εταιρίες να προβάλουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το ελκυστικό τουριστικό προϊόν της Ελλάδας.

Από τις 9 έως τις 13 Μαρτίου 2022 θα ανοίξει ξανά τις πύλες της η μεγαλύτερη Διεθνής Τουριστική Έκθεση στον κόσμο, ITB Berlin 2022, στον Εκθεσιακό Οργανισμό του Βερολίνου, τον οποίο αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο. Οι ενδιαφερόμενες εταιρίες, για να λάβουν μέρος ως εκθέτες, έχουν τη δυνατότητα να υποβάλλουν τη δήλωση συμμετοχής τους έως τις 15 Οκτωβρίου του τρέχοντος έτους.

Σημειώνεται ότι και φέτος ο ΕΟΤ διοργανώνει Εθνικό Ομαδικό Περίπτερο, δίνοντας τη δυνατότητα στις ελληνικές εταιρίες να προβάλουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το ελκυστικό τουριστικό προϊόν της Ελλάδας.

Όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση, με σκοπό τη δικτύωση και το κλείσιμο επαγγελματικών συμφωνιών με τους παγκόσμιους «παίκτες» και παράγοντες της τουριστικής αγοράς, η ΙΤΒ Berlin -με ιστορία πάνω από 50 χρόνια- αποτελεί έναν αξιόπιστο «δείκτη» αποτύπωσης του κλίματος και των τάσεων, που επικρατούν στον κλάδο και μία απαραίτητη πλατφόρμα διείσδυσης κάθε ενδιαφερόμενου σε έναν από τους πλέον σημαντικούς βιομηχανικούς τομείς στον κόσμο, στον οποίο η Ελλάδα πρωταγωνιστεί.

Η επερχόμενη ITB Berlin θα πραγματοποιηθεί, ύστερα από δύο χρόνια πανδημικής κρίσης, δια φυσικής παρουσίας, αλλά και με ορισμένα ψηφιακά «στοιχεία». Ουσιαστικά η έκθεση θα έχει υβριδική μορφή, καθώς θα λειτουργήσει, ως πλατφόρμα, με τον παραδοσιακό τρόπο, αλλά και με υβριδικά περίπτερα, ενώ μετά το πέρας της διοργάνωσης και για διάστημα δύο ημερών θα λάβουν χώρα οι Digital Business Days, οι οποίες θα συμπληρώσουν το νέο προφίλ της έκθεσης, υποστηρίζοντας e-ραντεβού και livestreams.

Κάθε ενδιαφερόμενη επιχείρηση μπορεί για πληροφορίες σχετικά με την ITB Berlin να απευθύνεται στο Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

nisia-tourismos
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Οι Γερμανοί ανεβαίνουν στην πρώτη θέση στις αγορές κατοικιών στην Ελλάδα

Οι Γερμανοί αγοραστές βρίσκονται στην πρώτη θέση μεταξύ των αγοραστών εξοχικών κατοικιών στη χώρα, πάνω από επενδυτές άλλων ευρωπαϊκών χωρών, όπως η Ολλανδία, το Βέλγιο και το Ηνωμένο Βασίλειο.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Αυξημένο γερμανικό ενδιαφέρον για συνεδριακό τουρισμό στην Ελλάδα

Στην έκθεση MICE Τουρισμού ΙΜΕΧ 2022 στη Φρανκφούρτη πολλά στελέχη του κλάδου από όλο τον κόσμο θέλησαν να ενημερωθούν από τους εκπροσώπους του ΕΟΤ για τα πλεονεκτήματα διοργάνωσης συνεδρίων και ταξιδιών κινήτρων στην Ελλάδα.