ΓΔ: 944.45 -1.24% Τζίρος: 19.42 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 12:06:10 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: ΑΠΕ

ΥΠΟΙΚ: Αύριο τα αποτελέσματα από την εφαρμογή της προσέλκυσης φορολογικών κατοίκων και επενδύσεων

Ανακοινώνονται αύριο από το ΥΠΟΙΚ τα αποτελέσματα από την εφαρμογή της προσέλκυσης φορολογικών κατοίκων και επενδύσεων στην Ελλάδα.

Τα αποτελέσματα από τη, μέχρι τώρα, εφαρμογή του νομοθετικού πλαισίου παροχής φορολογικών κινήτρων για την προσέλκυση νέων φορολογικών κατοίκων και επενδύσεων στην Ελλάδα, θα ανακοινώσουν αύριο το πρωί, ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, ο υφυπουργός Οικονομικών Απόστολος Βεσυρόπουλος και η γενική γραμματέας Φορολογικής Πολιτικής και Δημόσιας Περιουσίας Αθηνά Καλύβα.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Forum
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Την πρώτη εβδομάδα του Μαρτίου η υποβολή δηλώσεων εισοδήματος

Δέσμευση του διοικητή της ΑΑΔΕ, Γ. Πιτσιλή για τον χρόνο υποβολής των φορολογικών δηλώσεων. Τη δέσμευση της κυβέρνησης για μείωση των φόρων υπογραμμίζει ο υφυπουργός Οικονομικών, Απ. Βεσυρόπουλος.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

«Πακέτο» επτά ελαφρύνσεων για τη στήριξη των επιχειρήσεων

Επανεκκίνηση της οικονομίας, άμεση βελτίωση οικονομικών δεικτών, ελάφρυνση της φορολογίας νοικοκυριών και επιχειρήσεων και υποβοήθηση της παραγωγικής δραστηριότητας επιδιώκει η κυβέρνηση με το φορολογικό νομοσχέδιο, τονίζει ο Χρ. Σταϊκούρας.
ependyseis, epixeiriseis, kerdi
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ο σημαντικός ρόλος της ελληνικής διασποράς στην ανάπτυξη της οικονομίας

Ο υφυπουργός Εξωτερικών αναφερόμενος στον Άλμπερτ Μπουλά επισήμανε πως είχε καταλυτικό ρόλο στην απόφαση της Pfizer για την δημιουργία hub στη Θεσσαλονίκη. Οι ελπίδες για να αντιστραφεί το ελληνικό brain drain.
Xrimata, Money, Metrita, Cash, Metrita
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Πώς θα δίνονται ενισχύσεις σε χρήμα με βάση τον νέο Αναπτυξιακό Νόμο

Επανέρχονται στο προσκήνιο οι χρηματικές ενισχύσεις για τις επιχειρήσεις, παίρνοντας την θέση των φοροαπαλλαγών. Χορήγηση κινήτρων για εξωστρέφεια, πράσινη και ψηφιακή μετάβαση και στήριξη καινοτόμων επενδύσεων.
staikouras
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Σταϊκούρας: Mειώνεται το 2022 ο ΕΝΦΙΑ, τέλος ο συμπληρωματικός φόρος

Την ανησυχία για το υψηλό χρέος της χώρας εκφράζει ο υπουργός Οικονομικών, εξηγώντας γιατί είναι στενά τα περιθώρια για νέα μέτρα στήριξης νοικοκυριών και επιχειρήσεων. Κίνδυνος να αυξηθεί το κόστος δανεισμού της χώρας.