ΓΔ: 944.09 -1.27% Τζίρος: 14.45 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 11:39:10 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Xrimata, Money, Metrita, Cash, Evro, Euro
Φωτο: Shutterstock

Στα 10.929 τα ενταγμένα έργα στην «Επιχορήγηση Αυτοαπασχολούμενων Δικηγόρων»

Επιπλέον 3.985 αιτήσεις χρηματοδότησης εντάχθηκαν στη δράση «Επιχορήγηση Αυτοαπασχολούμενων Δικηγόρων». Η συνολική δημόσια δαπάνη μέχρι σήμερα ανέρχεται σε 20 εκατ. ευρώ.

Δημοσιεύθηκε η 5η τροποποίηση της απόφασης ένταξης αιτήσεων χρηματοδότησης στο πλαίσιο της δράσης «Επιχορήγηση Αυτοαπασχολούμενων Δικηγόρων», σχετικά με την ένταξη 3.985 επιπλέον αιτήσεων χρηματοδότησης, δημόσιας δαπάνης 7.304.691,26 ευρώ. Τα συνολικά ενταγμένα έργα στη δράση ανέρχονται στα 10.929 και η συνολική δημόσια δαπάνη ανέρχεται σε 19.998.679,58 ευρώ.

Απόρριψη αιτήσεων για την «Επανεκκίνηση Εστίασης»

Δημοσιεύθηκε η 9η απόφαση απόρριψης αιτήσεων χρηματοδότησης στο πλαίσιο της δράσης «Επιδότηση Κεφαλαίου Κίνησης σε Επιχειρήσεις Εστίασης για Προμήθεια Πρώτων Υλών - ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΕΣΤΙΑΣΗΣ», σχετικά με την απόρριψη, ως μη επιλέξιμων, 417 αιτήσεων χρηματοδότησης, συνολικής δημόσιας δαπάνης 3.323.390,03 ευρώ, λόγω μη πληρότητας δικαιολογητικών ή/και μη τήρησης των τυπικών προϋποθέσεων συμμετοχής στη δράση.

Οι υποψήφιοι των οποίων οι αιτήσεις χρηματοδότησης απορρίπτονται, δύνανται εναλλακτικά είτε να υποβάλλουν νέα αίτηση χρηματοδότησης ή να υποβάλλουν ένσταση εντός αποκλειστικής προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από τη λήψη του αυτοματοποιημένου, μέσω ΠΣΚΕ, μηνύματος προς τη δηλωμένη ηλεκτρονική ταχυδρομική διεύθυνση αλληλογραφίας.

Επισημαίνεται ότι σε περίπτωση υποβολής ένστασης, το δικαίωμα υποβολής νέας αίτησης χρηματοδότησης παύει να υφίσταται.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Σε δημόσια διαβούλευση το νομοσχέδιο για τον νέο Aναπτυξιακό Nόμο

Στο ν/σ περιλαμβάνονται κίνητρα προσέλκυσης επενδύσεων και απευθύνεται σε υποψήφιους ημεδαπούς και αλλοδαπούς επενδυτές, προκειμένου να επενδύσουν σε επιχειρηματικές δραστηριότητες στη χώρα.
katatheseis, Apotamieysi, Xrima
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Κοζάνη: Xρηματοδότηση 56 επενδυτικών σχεδίων ύψους 9,95 εκατ.

Αφορά 47 επενδυτικά σχέδια, στο καθεστώς της «Επιχειρηματικότητας Πολύ Μικρών Επιχειρήσεων», ύψους 8 εκατ. ευρώ και 9 επενδυτικά σχέδια, στο καθεστώς της «Γενικής Επιχειρηματικότητας», ύψους 1,9 εκατ. ευρώ.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Δυνατότητα υποβολής νέας αίτησης επιδότησης για γυμναστήρια - παιδότοπους

Μετά την έκδοση της σχετικής απορριπτικής απόφασης, οι επιχειρήσεις μπορούν να υποβάλουν νέα αίτηση χρηματοδότησης υπό την προϋπόθεση ότι δεν έχουν προχωρήσει σε υποβολή ένστασης.
Tourismos, Turism, Ellada
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Στα 1.004 τα ενταγμένα έργα στη δράση «Επανεκκίνηση Τουρισμού»

Οι νέες αιτήσεις χρηματοδότησης που εντάχθηκαν στο πρόγραμμα ανέρχονατι σε 817 και αφορούν σε επιχειρήσεις που επλήγησαν από την πανδημία. Η συνολική δημόσια δαπάνη των 1.004 πλέον έργων φτάνει τα 53,7 εκατ. ευρώ.