ΓΔ: 819.19 -0.36% Τζίρος: 5.73 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 11:12:32 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: SOOC

Δημόσια τηλεδιαβούλευση για το ηλεκτρονικό εμπόριο από Επ. Ανταγωνισμού

Πρόκειται για τη δεύτερη τηλεδιαβούλευση που πραγματοποιείται για το συγκεκριμένο θέμα, ενώ θα λάβει χώρα στις 11.30 πμ την Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου.

Πρόσκληση για συμμετοχή σε δημόσια τηλεδιαβούλευση η οποία θα αφορά το ηλεκτρονικό εμπόριο και θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, απευθύνει με ανακοίνωσή της η Επιτροπή Ανταγωνισμού. 

Στην ανακοίνωση σημειώνεται ότι «Η Επιτροπή Ανταγωνισμού («ΕΑ») σας προσκαλεί στη δεύτερη δημόσια τηλε-διαβούλευση στο πλαίσιο της κλαδικής έρευνας της Επιτροπής Ανταγωνισμού στο ηλεκτρονικό εμπόριο, η οποία θα λάβει χώρα την Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2022, από τις 11:30 π.μ. έως τις 5:00 μ.μ.. Η δεύτερη τηλε-διαβούλευση θα διενεργηθεί σε συνέχεια της δημοσίευσης της Ενδιάμεσης Έκθεσης επί της κλαδικής έρευνας, το κείμενο της οποίας μπορείτε να βρείτε εδώ. Η συνοπτική παρουσίαση (executive summary) της Ενδιάμεσης Έκθεσης είναι επίσης διαθέσιμη εδώ. 

Κατά τη διάρκεια της τηλε-διαβούλευσης, επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο ηλεκτρονικό εμπόριο, δημόσιοι και ιδιωτικοί φορείς, δικηγόροι και εκπρόσωποι της πανεπιστημιακής κοινότητας θα αναπτύξουν τις θέσεις και απόψεις τους επί των πορισμάτων της Ενδιάμεσης Έκθεσης. Παράλληλα, οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν τα ερωτήματα και τις παρατηρήσεις τους. 

Για να παρακολουθήσετε σε πραγματικό χρόνο τη ζωντανή μετάδοση της δημόσιας τηλε-διαβούλευσης κατά την άνω ημερομηνία και ώρα ακολουθήστε τους παρακάτω συνδέσμους: www.epant.gr/ecommerce (μέσω της ιστοσελίδας της ΕΑ) και https://vimeo.com/656485146 (μέσω του Vimeo). Το πρόγραμμα της τηλε-διαβούλευσης είναι διαθέσιμο εδώ».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Επ. Ανταγωνισμού: Νέα τηλε-διαβούλευση για τον κλάδο ηλεκτρονικού εμπορίου

Η δεύτερη τηλε-διαβούλευση θα διενεργηθεί σε συνέχεια της δημοσίευσης της ενδιάμεσης έκθεσης επί της κλαδικής έρευνας, ενώ οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν τα ερωτήματα και τις παρατηρήσεις τους.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΡΑΕ: Προσφεύγει στην Κομισιόν για την τροπολογία του ΥΠΕΝ, τι λέει για ΑΔΜΗΕ

Όπως τόνισε ο πρόεδρος της ΡΑΕ, Αθ. Δαγούμας η Ρυθμιστική Αρχή παραπέμπει στην Επιτροπή Ανταγωνισμού τον φάκελο λειτουργίας της αγοράς ηλεκτρικής ενέργειας το τελευταίο οκτάμηνο.