ΓΔ: 882.77 0.83% Τζίρος: 40.69 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:01 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φωτο: Shutterstock

Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο: 12 επιχειρήσεις στην The smarter E Europe

Στη The smarter E Europe 2022 συμμετείχαν 1.356 εκθέτες οι οποίοι κατέλαβαν 132.000 τ.μ. εκθεσιακού χώρου, ενώ την έκθεση επισκέφθηκαν πάνω από 65.000 ενδιαφερόμενοι από 149 χώρες.

Δώδεκα ελληνικές εταιρίες συμμετείχαν στην The smarter E Europe 2022, την κορυφαία πλατφόρμα για την ενεργειακή βιομηχανία στην Ευρώπη, που διοργανώνεται κάθε χρόνο στο Μόναχο από την Solar Promotion GmbH και αντιπροσωπεύεται στην Ελλάδα και την Κύπρο από το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

Ειδικότερα, σε ανακοίνωση του επιμελητηρίου αναφέρεται ότι, οι ελληνικές εταιρίες που έλαβαν μέρος στη διοργάνωση είναι οι:

 • Elvan S.A.,
 • ILVIEF SA,
 • Inaccess ltd,
 • Nanotechnology Lab LTFN,
 • Organic Electronic Technologies PC (O.E.T.),
 • Profilodomi,
 • Protasis SA,
 • Raycap GmbH,
 • Recom Technologies,
 • S.K.EVANGELOPOULOS AND CO,
 • SOLBOTIX S.A. και
 • Sunlight Group Energy Storage Systems.

Στη The smarter E Europe 2022 συμμετείχαν 1.356 εκθέτες οι οποίοι κατέλαβαν 132.000 τ.μ. εκθεσιακού χώρου, ενώ την έκθεση επισκέφθηκαν πάνω από 65.000 ενδιαφερόμενοι από 149 χώρες, αριθμός ο οποίος ήταν αυξημένος κατά 33% σε σχέση με την τελευταία προ Covid-19 διοργάνωση.

Να σημειωθεί ότι η The smarter E Europe αποτελεί την «ομπρέλα» των επιτυχημένων εκθέσεων Intersolar Europe, ees Europe, Power2Drive Europe και EM-Power Europe, οι οποίες καλύπτουν ολόκληρο το φάσμα της ενεργειακής βιομηχανίας, από τους τομείς των φωτοβολταϊκών και των συσσωρευτών ενέργειας έως τα ηλεκτρικά οχήματα και την ευφυή χρήση της ενέργειας στις κτιριακές εγκαταστάσεις.

Το νέο ραντεβού της The smarter E Europe ανανεώθηκε για τις 14 - 16 Ιουνίου 2023 στο Εκθεσιακό Κέντρο του Μονάχου. Κάθε ενδιαφερόμενη επιχείρηση μπορεί για πληροφορίες σχετικά με τη The smarter E Europe, να απευθύνεται στο Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Σεζόν ρεκόρ για Κρήτη προβλέπουν οι Γερμανοί ταξιδιωτικοί πράκτορες

Η αεροπορική Tuifly δεν σχεδιάζει καμία ακύρωση πτήσης, σε αντίθεση με τη Lufthansa και άλλες αεροπορικές εταιρίες ανέφερε ο επικεφαλής της Tui Γερμανίας, Στέφαν Μπάουμερτ. Στο 10% οι φετινές ανατιμήσεις των πακέτων ταξιδίων.
Eurozone, Evrozoni, Germany, Germania, Euro
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Πρωτοβουλίες για ενδυνάμωση των εμπορικών δεσμών Ελλάδας και Γερμανίας

Σύμφωνα με τον νέο πρόεδρο του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου, Βασίλειο Γούναρη η νέα διοίκηση αναλαμβάνει έργο σε μια δύσκολη περίοδο λόγω της γεωπολιτικής κρίσης που έχει δημιουργηθεί λόγω του πολέμου στην Ουκρανία.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Στο 3,9% του ελληνικού ΑΕΠ η συμβολή των γερμανικών επιχειρήσεων το 2020

Σύμφωνα με μελέτη του ΙΟΒΕ για λογαριασμό του Ελληνογερμανικού Εμποριού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, οι εμπορικές σχέσεις μεταξύ Ελλάδας και Γερμανίας παραμένουν προνομιακές.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Διάκριση 8 γερμανικών εταιρειών στα Βραβεία «Θαλής ο Μιλήσιος»

Η Γερμανία είχε αναδειχθεί πέρυσι ως τιμώμενη χώρα στην 85η ΔΕΘ, που αναβλήθηκε λόγω της πανδημίας, για αυτό και η κριτική επιτροπή επέλεξε να βραβεύσει φέτος τις γερμανικές εταιρείες, οι οποίες συνέβαλαν διαχρονικά στην ενίσχυση των ελληνογερμανικών επιχειρηματικών σχέσεων.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ψηφιακή ημερίδα για τη διαχείριση υδατικών πόρων και λυμάτων

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου, η ημερίδα αποσκοπεί στην προώθηση τεχνολογίας και την μεταφορά τεχνογνωσίας, καθώς και στη διμερή συνεργασία μεταξύ εταιρειών και δήμων.