ΓΔ: 2216.31 0.25% Τζίρος: 5.10 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 10:34:42

Εβδομήντα εταιρείες θα συμμετέχουν στις Ημέρες Καριέρας 2022 του kariera.gr

Με τις συμμετέχουσες εταιρείες να ξεπερνούν τις 70, κάθε επισκέπτης θα μπορεί να εξερευνήσει πληθώρα επιλογών εύρεσης εργασίας και εξέλιξης δεξιοτήτων.

Το kariera.gr, το μεγαλύτερο hub για την εργασιακή ζωή στην Ελλάδα, διοργανώνει τις Ημέρες Καριέρας, 8 & 9 Οκτωβρίου στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων.

Η είσοδος για τους επισκέπτες είναι δωρεάν, με απαραίτητη προϋπόθεση να κάνουν εγγραφή εδώ.

Με τις συμμετέχουσες εταιρείες να ξεπερνούν τις 70, κάθε επισκέπτης θα μπορεί να εξερευνήσει πληθώρα επιλογών εύρεσης εργασίας και εξέλιξης δεξιοτήτων, σε τέσσερα ξεχωριστά κτίρια:

  • Αίθουσα Συνεντεύξεων: Οι επισκέπτες του event θα μπορούν να κάνουν 1:1 συνεντεύξεις με εκπροσώπους επιτυχημένων εταιρειών σε κλάδους Λιανικής, Εξυπηρέτησης Πελατών, Supply Chain, Logistics, Κατασκευών, Security, Τουρισμού, HoReCa κ.ά.
  • Hall Top Εργοδοτών: Οι επισκέπτες θα γνωρίσουν Κορυφαίους Εργοδότες, οι οποίοι έχουν ξεχωρίσει για όσα προσφέρουν καθημερινά στους ανθρώπους τους.
  • Lobby Ευκαιριών Εξέλιξης: Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν σχετικά με εκπαιδευτικά προγράμματα, για upskilling και reskilling, που αφορούν εργαζόμενους, καθώς επίσης και προγράμματα για φοιτητές (π.χ. πρακτική άσκηση) και αποφοίτους, για τα πρώτα βήματα της επαγγελματικής τους πορείας.
  • Αμφιθέατρο Γνώσης: Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν πάνελ με διακεκριμένους ομιλητές και να λάβουν μέρος σε διαδραστικά workshops, με σκοπό να ανακαλύψουν εξελίξεις και τάσεις της αγοράς εργασίας, να ενημερωθούν για τις δεξιότητες του σήμερα, να έρθουν σε επαφή με Κορυφαίους Εργοδότες και να πάρουν πολύτιμες συμβουλές για την εργασιακή τους ζωή. 

Πλήρης υποτροφία σπουδών για έναν από τους συμμετέχοντες του event

Για 10η συνεχή χρονιά τo kariera.gr και το Alba Graduate Business School, The American College of Greece, δηλώνουν έμπρακτα τη στήριξή τους σε άτομα ευάλωτης οικονομικής/κοινωνικής ομάδας που επιθυμούν να σπουδάσουν. Στο πλαίσιο της εταιρικής τους κοινωνικής ευθύνης και λαμβάνοντας υπόψη την πληθώρα των πρόσφατων προκλήσεων με τις οποίες έρχονται αντιμέτωποι οι νέοι σήμερα, προσφέρουν μια πλήρη υποτροφία για σπουδές σε έναν συμμετέχοντα των Ημερών Καριέρας 2022, που ανήκει στην προαναφερθείσα ομάδα.

Δύο υποτροφίες εκπαίδευσης σε k.schools με πιστοποίηση παρακολούθησης

Το kariera.gr, στο πλαίσιο της συνεχούς δημιουργίας ευκαιριών ανάπτυξης δεξιοτήτων, upskilling και reskilling, προσφέρει μια υποτροφία εκπαίδευσης σε δύο από τους συμμετέχοντες των Ημερών Καριέρας, με παρακολούθηση στο k.school της επιλογής τους. Οι υποτροφίες θα δοθούν κατόπιν κλήρωσης.

Teleperformance Greece: o φετινός Platinum Χορηγός

«Οι Ημέρες Καριέρας 2022 είναι ιδιαίτερα σημαντική εκδήλωση εξωστρέφειας και σύνδεσης της Teleperformance Greece με υποψήφιους εργαζομένους. Είναι χαρά μας που στηρίζουμε ενεργά, για ακόμη μια χρονιά, αυτήν τη διοργάνωση, τόσο με την παρουσία μας όσο και χορηγικά ως Μεγάλος Χορηγός της φετινής διοργάνωσης».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Λογότυπο ΔΥΠΑ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΥΠΑ: Πάνω από 1.000 θέσεις στην «Ημέρα Καριέρας» στη Λάρισα

Στη Λάρισα (10/1) έγινε η 49η Ημέρα Καριέρας της ΔΥΠΑ με 40+ επιχειρήσεις και πάνω από 1.000 θέσεις. Καταγράφηκαν 2.000+ επισκέψεις, συλλέχθηκαν 2.858 βιογραφικά και 498 υποψήφιοι πέρασαν στο επόμενο στάδιο συνέντευξης.
ΕΦΚΑ και ευρώ χαρτονομίσματα
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Πληρωμές e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ: Ποιοι θα πληρωθούν μέχρι 16 Ιανουαρίου

Περισσότερα από 63 εκατ. ευρώ θα καταβληθούν σε 66.607 δικαιούχους από 12 έως 16 Ιανουαρίου 2026, σύμφωνα με τις προγραμματισμένες πληρωμές του e-ΕΦΚΑ και της ΔΥΠΑ, όπως ανακοίνωσε το Υπουργείο Εργασίας.
Fiat 500 ηλεκτρικό αυτοκίνητο
ΔΙΕΘΝΗ

Στο χαμηλότερο σημείο 71ετίας η παραγωγή της Stellantis στην Ιταλία το 2025

Η παραγωγή οχημάτων της Stellantis στην Ιταλία υποχώρησε το 2025 κατά 20%, φθάνοντας τις 379.706 μονάδες. Το συνδικάτο FIM Cisl εξέφρασε ανησυχίες καθώς πρόκειται για το χαμηλότερο επίπεδο παραγωγής επιβατικών από το 1954.