ΓΔ: 1021.16 -2.97% Τζίρος: 91.68 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φωτο: Shutterstock

Πρόστιμο 128.300 ευρώ σε εταιρεία χονδρικού εμπορίου οπωροκηπευτικών

Διοικητικό πρόστιμο ύψους 128.300 ευρώ επιβάλλεται με απόφαση του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, 'Αδωνι Γεωργιάδη στην εταιρεία διότι παραβίασε τη νομοθεσία περί αθέμιτης κερδοφορίας.

Πρόστιμο ύψους 128.300 ευρώ επιβλήθηκε σε χονδρεμπορική επιχείρηση μετά από έλεγχο της ΔΙΜΕΑ διότι παραβίασε τη νομοθεσία περί αθέμιτης κερδοφορίας.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση: «Διοικητικό πρόστιμο ύψους 128.300 ευρώ επιβάλλεται με απόφαση του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, 'Αδωνι Γεωργιάδη στην εταιρεία "ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΠΕ - ΧΟΝΔΡΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΟΠΩΡΟΚΗΠΕΥΤΙΚΩΝ", διότι σε έλεγχο που διενήργησαν ελεγκτές της Διϋπηρεσιακής Μονάδας Ελέγχου της Αγοράς (ΔΙΜΕΑ) διαπιστώθηκε ότι παραβίασε τη νομοθεσία περί αθέμιτης κερδοφορίας. Η επιχείρηση έχει το δικαίωμα προσφυγής στα διοικητικά δικαστήρια».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Έρχονται σύντομα το «πασχαλινό καλάθι» και το «καλάθι του νονού»

Σημειώνεται ότι ο υπουργός Ανάπτυξης έχει προαναγγείλει τρίμηνη παράταση του «καλαθιού του νοικοκυριού» το οποίο, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία και με βάση την έγκριση που είχε δώσει η Επιτροπή Ανταγωνισμού, διαρκεί έως τις 31 Μαρτίου 2023.
pnet dyktio ikanotiton
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Χρίστος Δήμας: Το «π-ΝΕΤ» προετοιμάζει επιχειρήσεις να αφομοιώσουν έξυπνα δίκτυα

Πρόκειται για Κέντρο Ικανοτήτων στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας με έδρα στο Επιστημονικό Πάρκο Πατρών που δραστηριοποιείται στο χώρο των έξυπνων δικτύων και υπηρεσιών νέας γενιάς.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Υπεγράφη η χρηματοδότηση της Ανάπλασης του Φαληρικού Όρμου 365,4 εκατ.

Η χρηματοδότησή του πραγματοποιείται σε δύο φάσεις με την πρώτη φάση να έχει υλοποιηθεί εντός της Προγραμματικής Περιόδου του ΕΣΠΑ 2014-2020 και την δεύτερη φάση στην Προγραμματική Περίοδο 2021-2027.