ΓΔ: 1052.43 0.71% Τζίρος: 64.65 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φωτο: Shutterstock

Κλειστά τα εμπορικά καταστήματα σε όλη την Ελλάδα αύριο λόγω κακοκαιρίας

Τα ισχυρά φαινόμενα που αναμένονται καθιστούν δύσκολες τις μετακινήσεις. Ήδη στους κατοίκους του Βόρειου Ιονίου και της Περιφέρειας Ηπείρου υπάρχει ισχυρή σύσταση από το 112 για περιορισμό στις απολύτως απαραίτητες μετακινήσεις.

Στην σχετική ανακοίνωση αναφέρεται ότι: «Η Γενική Γραμματεία Εμπορίου & Προστασίας του Καταναλωτή του Υπουργείου Ανάπτυξης & Επενδύσεων ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι τα εμπορικά καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά σε ολόκληρη την Επικράτεια αύριο, Κυριακή 6 Νοεμβρίου, λόγω των ισχυρών καιρικών φαινομένων που αναμένεται να πλήξουν πολλές περιοχές της χώρας. Για την εξυπηρέτηση του καταναλωτικού κοινού τα εμπορικά καταστήματα θα είναι ανοιχτά σε ολόκληρη την επικράτεια την επόμενη Κυριακή 13 Νοεμβρίου, με προαιρετικό ωράριο λειτουργίας από ώρα 11:00 έως ώρα 20:00».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

emporio-katastimata-magazia-xristougenna
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ανοιχτά θα είναι τα καταστήματα την Κυριακή 27 Νοεμβρίου

Η τροπολογία αφορά στην μετάθεση της λειτουργίας των καταστημάτων, τα οποία δεν μπόρεσαν να λειτουργήσουν, την Κυριακή 6 Νοεμβρίου, λόγω των έκτακτων και έντονων καιρικών φαινομένων που αναμένονταν.
emporio-katastimata-magazia-xristougenna
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ανοικτά θα είναι τα καταστήματα την Κυριακή 27 Νοεμβρίου

Η γενική γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι τα εμπορικά καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά την Κυριακή 13 Νοεμβρίου.