ΓΔ: 1052.43 0.71% Τζίρος: 64.65 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Pakistan, Klimatiki Allagi, Climate Change
Φωτο: Shutterstock

Άνοιξε ξανα το arogi.gov.gr για επιχειρήσεις που επλήγησαν από τις πλημμύρες 15/10

Δικαίωμα υποβολής αίτησης έχουν επιχειρήσεις και μη κερδοσκοπικοί φορείς - με την εξαίρεση των αγροτικών εκμεταλλεύσεων, που βρίσκονται στις περιοχές του Δήμου Μαλεβιζίου.

'Ανοιξε εκ νέου η πλατφόρμα arogi.gov.gr για τις επιχειρήσεις που επλήγησαν από τα ακραία καιρικά φαινόμενα της 15ης Οκτωβρίου στην Κρήτη και επιθυμούν να λάβουν πρώτη αρωγή έναντι επιχορήγησης, σε συνέχεια της έκδοσης σχετικής τροποποιητικής κοινής απόφασης των υπουργών Οικονομικών και Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και Επικρατείας (ΦΕΚ Β΄ 6011/25.11.2022).

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δήμου Μαλεβιζίου, δικαίωμα υποβολής αίτησης έχουν επιχειρήσεις και μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα φορείς - με την εξαίρεση των αγροτικών εκμεταλλεύσεων, δηλαδή όσων έχουν αποκλειστικά αγροτική δραστηριότητα - που βρίσκονται στις περιοχές του Δήμου Μαλεβιζίου που επλήγησαν σοβαρά από τις πλημμύρες της 15ης Οκτωβρίου. Η πλατφόρμα arogi.gov.gr θα παραμείνει ανοιχτή για τις επιχειρήσεις μέχρι 9 Δεκεμβρίου.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Η τουριστική σεζόν αρχίζει φέτος νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά στην Κρήτη

Η βαριά βιομηχανία του νησιού ζεσταίνει τις μηχανές της και μάλιστα τα μέχρι και τώρα στοιχεία δείχνουν οι πρώτες αφίξεις μέσω αεροπορικών εταιρειών χαμηλού κόστους, να εκτελούνται από τις τελευταίες ημέρες του Μαρτίου.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Εκατοντάδες αφίξεις κρουαζιερόπλοιων αναμένονται στα Χανιά εφέτος

Στις 26 Μαΐου έχουν αναγγελθεί οι αφίξεις 4 κρουαζιερόπλοιων αριθμός που σύμφωνα με τον πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου, θα δοκιμάσει τα όρια οργάνωσης του λιμανιού των Χανίων καθώς και της πόλης.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Χανιά: Οι ειδικές μορφές τουρισμού στο επίκεντρο για τη φετινή σεζόν

Το πρόγραμμα τουριστικής προβολής του Δήμου έχει ως πυλώνα την ανάπτυξη και προώθηση των ειδικών μορφών τουρισμού, τα προσωποποιημένα προϊόντα και εξειδικευμένες παροχές και υπηρεσίες.