ΓΔ: 1217.86 0.73% Τζίρος: 85.29 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: George Vitsaras / SOOC

Πώς θα λειτουργήσει το market pass στις λαϊκές αγορές, τι θα γίνει

Η Παναττική Ομοσπονδία Πωλητών Λαϊκών Αγορών δίνει οδηγίες για την ενεργοποίηση της δυνατότητας είσπραξης χρημάτων μέσω άυλων πιστωτικών καρτών.

Η Παναττική Ομοσπονδία Πωλητών Λαϊκών Αγορών ενημερώνει όσους πωλητές λαϊκών αγορών θέλουν να εισπράξουν χρήματα από άυλες πιστωτικές κάρτες που εντάσσονται στο πρόγραμμα του market pass τι θα πρέπει να κάνουν.

Όπως τονίζει: «Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από τη Γενική Γραμματεία Εμπορείου και Προστασίας Καταναλωτή, όσοι συνάδελφοι επιθυμούν να ενεργοποιήσουν την είσπραξη χρημάτων μέσω άυλων πιστωτικών καρτών που εντάσσονται στο πρόγραμμα market pass, θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τις τράπεζες που συνεργάζονται για την παροχή των τερματικών POS που κατέχουν, προκειμένου να τους ενεργοποιήσουν επιπλέον τον απαιτούμενο κωδικό εμπόρου 5499 (διάφορα καταστήματα τροφίμων), ούτως ώστε να καταστεί συμβατό το τερματικό POS με την άυλη κάρτα του market pass».

Υπενθυμίζεται ότι την είσπραξη των ποσών από το Market pass έχουν ξεκινήσει να εισπράττουν οι δικαιούχοι από την Παρασκευή 3 Μαρτίου ενώ πρόκειται για πάνω από 2,3 εκατομμύρια νοικοκυριά, τα οποία, ανάλογα με το τρόπο πληρωμής που έχουν επιλέξει, θα λάβουν διπλή και τριπλή ενίσχυση, καθώς εγκρίθηκαν οι αιτήσεις που υπέβαλαν.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Εξετάζεται χαλάρωση των περιοριστικών μέτρων στις λαϊκές αγορές

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Πωλητών Λαϊκών Αγορών ζήτησε από την κυβέρνηση να επανέλθουν οι αποστάσεις μεταξύ των πάγκων σημειώνοντας την υπεύθυνη στάση που έδειξαν οι άνθρωποι του κλάδου όλο αυτό το διάστημα.
Gouna-kastoria-fur
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Έκτακτη επιχορήγηση 8 εκατ. ευρώ σε επιχειρήσεις του κλάδου γούνας

Η δράση αφορά σε ενίσχυση - μέσω έκτακτης επιχορήγησης - προς τις επιχειρήσεις. Το ελάχιστο ποσό της επιχορήγησης για κάθε δυνητικό δικαιούχο ανέρχεται σε 4.000 ευρώ και το μέγιστο σε 60.000 ευρώ.
votanikos, gipedo, dipli, anaplasi
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Το απόγευμα πέφτουν οι υπογραφές για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού

Η δημοτική αρχή της Αθήνας και η κοινοπραξία «κολοσσός» των τριών εταιρειών που επικράτησαν στον διαγωνισμό (ΑΚΤΩΡ - ΤΕΡΝΑ - Μυτιληναίος) θα υπογράψουν τη σύμβαση για την ανέγερση του γηπέδου.