ΓΔ: 873.1 -1.54% Τζίρος: 95.53 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:01 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

Ασφαλείς μισθώσεις Airbnb με νέο πρόγραμμα της Groupama

Το νέο πρόγραμμα "Groupama BnB" απευθύνεται σε όσους έχουν επιλέξει την βραχυχρόνια μίσθωση του ακινήτου τους και εγγυάται γρήγορη εκτίμηση ζημιών και άμεση καταβολή αποζημίωσης.

Με την αγορά βραχυχρόνια μισθώσεων ακίνητων να ανθίζει, περισσότερες ανάγκες δημιουργούνται για τους ιδιοκτήτες ακινήτων που επιλέγουν αυτή την μέθοδο για να αυξήσουν το εισόδημα τους. Η Groupama Ασφαλιστική δημιούργησε το νέο πρόγραμμα Γενικής Αστικής Ευθύνης Τουριστικής Κατοικίας «Groupama BnB», που βοηθά τους ιδιοκτήτες τέτοιων ακινήτων να αντιμετωπίσουν απρόβλεπτες καταστάσεις, εξασφαλίζοντας ότι θα ανταπεξέλθουν σε αυτές χωρίς να διαταραχθεί η προσωπική οικονομική τους κατάσταση.

Πιο συγκεκριμένα, καλύπτεται η ευθύνη του ασφαλιζόμενου για αποζημίωση σωματικών βλαβών ή/και υλικών ζημιών τρίτων,όσον αφορά περιστατικά που μπορεί να προκύψουν κατά τη διάρκεια της βραχυχρόνιας μίσθωσης. Ωστόσο,η Groupama Ασφαλιστική με το νέο πρόγραμμα «GroupamaBnB», καλύπτει προαιρετικά τυχόν ζημιές που μπορεί να προκληθούν από τον ενοικιαστή στο ακίνητο.

Επιπλέον η Groupama Ασφαλιστική εγγυάται γρήγορη εκτίμηση ζημιών  και άμεση καταβολή της αποζημίωσης στον ιδιοκτήτη ακινήτου σε περίπτωση που χρειαστεί.

Το «Groupama BnB», μπορεί να αποτελέσει τον ιδανικό συνδυασμό πολλαπλών καλύψεων για κάθε αναπάντεχο περιστατικό που μπορεί να προκύψει κατά τη βραχυχρόνια μίσθωση ακινήτου διασφαλίζοντας τον ιδιοκτήτη ακινήτου σε κάθε κίνδυνο.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Στο «κόκκινο» η πληρότητα των Airbnb σε χειμερινούς προορισμούς

Με την διάθεση για ταξίδια στο εξωτερικό να είναι φέτος αρκετά μειωμένη λόγω κορονοϊού, οι ιδιοκτήτες βραχυχρόνιων μισθώσεων καταγράφουν ήδη υψηλή κινητικότητα για την εορταστική περίοδο.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Airbnb: Οι... φυλές των ιδιοκτητών και η αντίδραση στην κρίση

Οι επαγγελματίες της βραχυχρόνιας μίσθωσης, οι «ερασιτέχνες» και οι εξειδικευμένες εταιρείες αντιμέτωποι με μια πρωτόγνωρη αναταραχή. Αντέχουν οι τουριστικές περιοχές, μεγάλη μείωση αγγελιών στην Αθήνα.