ΓΔ: 1177.95 -1.16% Τζίρος: 39.68 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 14:40:32 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Στο τραπέζι η αεροπορική διασύνδεση των μικρών νησιών

Με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της αεροπορικής εταιρείας Sky Express, Θεόδωρο Κροκίδα, συναντήθηκε ο υφυπουργός Τουρισμού, Μάνος Κόνσολας για την ενίσχυση των άγονων αεροπορικών γραμμών.

Με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της αεροπορικής εταιρείας Sky Express, Θεόδωρο Κροκίδα, συναντήθηκε ο υφυπουργός Τουρισμού, Μάνος Κόνσολας.

Η συνάντηση, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, επικεντρώθηκε στην ανάγκη ενίσχυσης των δρομολογίων στις λεγόμενες άγονες αεροπορικές γραμμές των μικρών νησιών.

Ο κ. Κόνσολας επισήμανε ότι η αεροπορική σύνδεση των μικρών νησιών είναι μείζονος σημασίας για την οικονομική και τουριστική ανάπτυξη των νησιών, και τόνισε ότι μετά την αύξηση των κονδυλίων για τις «άγονες γραμμές» στην ακτοπλοΐα στην οποία προχωρά η κυβέρνηση, θα πρέπει να βελτιωθεί και το πλαίσιο για τις άγονες αεροπορικές γραμμές, προκειμένου να καλυφθούν οι αυξημένες ανάγκες που υπάρχουν.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Aeroplano, Airplane
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Πολλοί καταναλωτές περιμένουν τα χρήματά τους για πτήσεις που ακυρώθηκαν

H ΕΚΠΟΙΖΩ επισημαίνει ότι η τήρηση της νομοθεσίας από τις αεροπορικές εταιρείες και η προστασία των δικαιωμάτων των επιβατών είναι ιδιαίτερα προβληματική και η κρίση της πανδημίας έχει απλώς επιτείνει τα εν λόγω προβλήματα.