ΓΔ: 1409.24 -2.03% Τζίρος: 65.14 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 15:06:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ

Η εξαφάνιση Ξηρουχάκη, γκρίνιες στο υπ. Άμυνας και ταλαιπωρία δια χειρός Vinci

Ο διευθύνων σύμβουλος του ΤΧΣ και το placement της Τρ. Πειραιώς, τα ακίνητα των εποπτευόμενων φορέων του υπ. Άμυνας, οι μέτοχοι της Ολυμπίας Οδού και η πασχαλινή ταλαιπωρία, ο ESM ως Ταμείο Άμυνας και ο φόρος ΣΥΡΙΖΑ στις τράπεζες.
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Ουρές επενδυτών για Mytilineos, ο δικηγόρος των 37.000 ευρώ και η τύχη της Folli

Ποιοι μεγάλοι οίκοι έκλεισαν συναντήσεις με τη Mytilineos στη Νέα Υόρκη, τα βραχυκυκλώματα στα POS, οι ζημιές στη Θεσσαλία, η κόντρα της κυβέρνησης με την Ολυμπία Οδό και τα επόμενα πρόστιμα της Επ. Ανταγωνισμού.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Έτοιμο εντός του 2025 το νέο τμήμα της Ολυμπίας Οδού Πάτρα - Πύργος

Το έργο αναμένεται να φέρει την Αθήνα κατά 40 λεπτά πιο κοντά στην πόλη που γέννησε τους Ολυμπιακούς Αγώνες, καθώς το ταξίδι από την πρωτεύουσα μέχρι τον Πύργο θα γίνεται πλέον σε 2 ώρες και 45 λεπτά.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Έρχεται νέα επέκταση της Ολυμπίας Οδού μετά τον άξονα Πάτρας – Πύργου

Με την αναμορφωμένη σύμβαση παραχώρησης η κοινοπραξία Ολυμπία Οδός διατηρεί το δικαίωμα να κατασκευάσει την επέκταση μέχρι τον Αλφειό. Άρχισαν τα έργα για να παραδοθεί το 2025 ο αυτοκινητόδρομος Πάτρα - Πύργος.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Έγκριση από Κομισιόν της χρηματοδότησης 217 εκατ. για Πάτρα - Πύργος

Όπως ανέφερε η Κομισιόν «η κατασκευή του τμήματος Πάτρας - Πύργου της Ολυμπίας Οδού θα συμβάλει στην ανάπτυξη των σχετικών περιοχών και των οικονομικών δραστηριοτήτων σε αυτές τις περιοχές».
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Από τις 4 Νοεμβρίου ενιαίο e-pass για όλους τους αυτοκινητόδρομους

Όπως ανέφερε ο ΓΓ Υποδομών Γ. Καραγιάννης ήδη από τις αρχές καλοκαιριού έχουν ξεπεραστεί οι μικρές τεχνικές δυσκολίες και οι οδηγοί θα χρησιμοποιούν έναν ενιαίο πομποδέκτη για όλους τους αυτοκινητόδρομους.