ΓΔ: 932.96 2.15% Τζίρος: 88.27 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:04 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΠΙΝΔΟΣ

Elecric Car, hlektrika aytokinhta, Next.e.GO

Τα 10 πιο διαβασμένα άρθρα του Business Daily την περασμένη εβδομάδα (3/10 - 9/10)

Το εργοστάσιο για ηλεκτρικά αυτοκίνητα στην Ελλάδα, οι 19 μετοχές που «νίκησαν» τους δείκτες, καθώς και ο Γενικός Δείκτης που θα βρισκόταν στις 2.500 μονάδες χωρίς τις τράπεζες, ήταν μεταξύ των θεμάτων του Business Daily που διαβάστηκαν περισσότερο την προηγούμενη εβδομάδα.
Pindos
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Κοτόπουλα Πίνδος: Σε τροχιά ανάπτυξης με επένδυση σε νέο εργοστάσιο

Το εργοστάσιο του συνεταιρισμού Ιωαννίνων διευρύνει σημαντικά το προϊοντικό χαρτοφυλάκιο και προσθέτει 100 θέσεις εργασίας. Την πενταετία 2020 - 2024 θα υλοποιηθεί πρόγραμμα επενδύσεων ύψους 27 εκατ. ευρώ.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Αναστολή εργασιών στην Πίνδος λόγω κορονοϊού

Η Πίνδος σε ανακοίνωση της τονίζει πως το κλείσιμο της μονάδας γίνεται προληπτικά έπειτα από την εμφάνιση 4 ασυμπτωματικών κρουσμάτων σε εργαζομένους. Διασφαλισμένη η τροφοδοσία της εφοδιαστικής αλυσίδας.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

«Ψαλίδι» παραγωγής, προστασία απασχόλησης από το Συνεταιρισμό Πίνδος

Μεγάλη συσσώρευση αποθεμάτων προκάλεσε στον Πτηνοτροφικό Συνεταιρισμό Ιωαννίνων το «λουκέτο» της εστίασης και η παραγωγή θα είναι μειωμένη κατά 20% τουλάχιστον ως τα μέσα του καλοκαιριού.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Μονάδα για γεύματα από κοτόπουλο στήνει η Πίνδος

Με ρυθμό 8% - 10%, πολύ υψηλότερο από τις αρχικές προβλέψεις, «τρέχει» η αύξηση εσόδων του Αγροτικού Πτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Ιωαννίνων, Πίνδος. Είναι η κορυφαία πτηνοτροφική μονάδα με μερίδιο αγοράς 32%.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Πίνδος: Εξοικονόμηση μέχρι και 4 τόνων πλαστικού ετησίως

Περιβαλλοντική πολιτική για δραστική μείωση των πλαστικών συσκευασιών από τον Αγροτικό Πτηνοτροφικό Συνεταιρισμό Ιωαννίνων, «Πίνδος», ο οποίος μείωσε μέχρι τέσσερις τόνους ετησίως τη χρήση πλαστικού.