ΓΔ: 1049.7 2.16% Τζίρος: 113.35 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΠΙΝΔΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κοτόπουλα Πίνδος: Έχει σχεδόν ολοκληρωθεί η απόσυρση του προϊόντος

Ο Α.Π.Σ.Ι ΠΙΝΔΟΣ, ανακοίνωσε πως έχει ήδη προβεί στην απόσυρση του προϊόντος «Μπούτι κοτόπουλου κατεψυγμένο σε δισκάκι» , που είχε διατεθεί στην αγορά, σε ποσοστό 98,7%. Ο ΕΦΕΤ έχει καλέσει όσους καταναλωτές έχουν προμηθευτεί το προϊόν να μην το καταναλώσουν.
Elecric Car, hlektrika aytokinhta, Next.e.GO
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Τα 10 πιο διαβασμένα άρθρα του Business Daily την περασμένη εβδομάδα (3/10 - 9/10)

Το εργοστάσιο για ηλεκτρικά αυτοκίνητα στην Ελλάδα, οι 19 μετοχές που «νίκησαν» τους δείκτες, καθώς και ο Γενικός Δείκτης που θα βρισκόταν στις 2.500 μονάδες χωρίς τις τράπεζες, ήταν μεταξύ των θεμάτων του Business Daily που διαβάστηκαν περισσότερο την προηγούμενη εβδομάδα.
Pindos
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Κοτόπουλα Πίνδος: Σε τροχιά ανάπτυξης με επένδυση σε νέο εργοστάσιο

Το εργοστάσιο του συνεταιρισμού Ιωαννίνων διευρύνει σημαντικά το προϊοντικό χαρτοφυλάκιο και προσθέτει 100 θέσεις εργασίας. Την πενταετία 2020 - 2024 θα υλοποιηθεί πρόγραμμα επενδύσεων ύψους 27 εκατ. ευρώ.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Αναστολή εργασιών στην Πίνδος λόγω κορονοϊού

Η Πίνδος σε ανακοίνωση της τονίζει πως το κλείσιμο της μονάδας γίνεται προληπτικά έπειτα από την εμφάνιση 4 ασυμπτωματικών κρουσμάτων σε εργαζομένους. Διασφαλισμένη η τροφοδοσία της εφοδιαστικής αλυσίδας.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

«Ψαλίδι» παραγωγής, προστασία απασχόλησης από το Συνεταιρισμό Πίνδος

Μεγάλη συσσώρευση αποθεμάτων προκάλεσε στον Πτηνοτροφικό Συνεταιρισμό Ιωαννίνων το «λουκέτο» της εστίασης και η παραγωγή θα είναι μειωμένη κατά 20% τουλάχιστον ως τα μέσα του καλοκαιριού.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Μονάδα για γεύματα από κοτόπουλο στήνει η Πίνδος

Με ρυθμό 8% - 10%, πολύ υψηλότερο από τις αρχικές προβλέψεις, «τρέχει» η αύξηση εσόδων του Αγροτικού Πτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Ιωαννίνων, Πίνδος. Είναι η κορυφαία πτηνοτροφική μονάδα με μερίδιο αγοράς 32%.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Πίνδος: Εξοικονόμηση μέχρι και 4 τόνων πλαστικού ετησίως

Περιβαλλοντική πολιτική για δραστική μείωση των πλαστικών συσκευασιών από τον Αγροτικό Πτηνοτροφικό Συνεταιρισμό Ιωαννίνων, «Πίνδος», ο οποίος μείωσε μέχρι τέσσερις τόνους ετησίως τη χρήση πλαστικού.