ΓΔ: 2662.45 1.77% Τζίρος: 437.59 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02
Νίκος Ανδρουλάκης

Ανδρουλάκης: Το ΠΑΣΟΚ γιορτάζει τα 50 έτη του ενωμένο και ενισχυμένο

Σχετικά με την προεκλογική εκστρατεία για την ηγεσία στο ΠΑΣΟΚ, o νυν πρόεδρος και εκ νέου υποψήφιος ζήτησε μιλώντας στη Ξάνθη να τον εμπιστευτούν ξανά αφήνοντας αιχμές σ΄ όσους τον αμφισβήτησαν.

Από τη Ξάνθη ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, έδωσε νέα απάντηση στον υπουργό Υγείας, 'Αδωνι Γεωργιάδη.

«Ας αναρωτηθεί ο λαλίστατος κ. Γεωργιάδης γιατί η ΜΕΘ στην Ξάνθη δεν λειτουργεί εδώ και 4 χρόνια, γιατί υπάρχουν μόνο δύο μόνιμοι αναισθησιολόγοι και μετά να εξηγήσει στον ελληνικό λαό αν πρέπει να περιμένει ένα ΕΣΥ στα ευρωπαϊκά πρότυπα από το κράτος και την κυβέρνηση ή τους ιδιώτες» τόνισε.

Σχετικά με την προεκλογική εκστρατεία για την ηγεσία στο ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, ο κ. Ανδρουλάκης, νυν πρόεδρος και εκ νέου υποψήφιος ζήτησε να τον εμπιστευτούν ξανά αφήνοντας αιχμές σ΄ όσους τον αμφισβήτησαν.

«Ζητώ να μου δώσετε τη δυνατότητα να συνεχίσω την προσπάθειά μου. Αυτά που περιέγραψα δεν τα πετύχαμε μέσα σε πέντε και δέκα χρόνια, αλλά μόλις σε δύο χρόνια. Δεν τελείωσε καν η θητεία μου και ξεκίνησε όλη αυτή η ιστορία, η οποία πληγώνει την παράταξη. Η παράταξη δεν είμαι εγώ, είστε όλοι εσείς.

Η προσπάθεια όλων μας διέψευσε τη Νέα Δημοκρατία και τον ΣΥΡΙΖΑ, που προεξοφλούσαν ότι το ΠΑΣΟΚ έχει κλείσει τον κύκλο του. Το ΠΑΣΟΚ όχι μόνο δεν έχει κλείσει τον κύκλο του, αλλά γιορτάζει τα 50 του χρόνια την Τρίτη ενωμένο, ενισχυμένο και με προοπτική να είναι το κόμμα που με την αξιοπιστία του, το νέο ήθος του, τις σύγχρονες προτάσεις του θα ανοίξει την πόρτα εξόδου στη Νέα Δημοκρατία στις επόμενες εθνικές εκλογές» υπογράμμισε

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Νίκος Ανδρουλάκης στο βήμα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΑΣΟΚ: Ο πρωθυπουργός αποφεύγει τη λογοδοσία απέναντι στον Ανδρουλάκη

Το ΠΑΣΟΚ κατηγορεί τον πρωθυπουργό για αποφυγή λογοδοσίας σχετικά με τα «δωράκια» στα funds και τον καλεί να απαντήσει στη Βουλή. Κάνει λόγο για επαναλαμβανόμενες επιθέσεις σε θεσμούς και συγκρίνει τη στάση του με την προηγούμενη διακυβέρνηση.
Νίκος Ανδρουλάκης ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανδρουλάκης: Εθνικός στόχος η πολιτική αλλαγή με το ΠΑΣΟΚ

Ο Νίκος Ανδρουλάκης κατηγόρησε την κυβέρνηση για έμφαση στην επικοινωνία και όχι στην ουσία της εξωτερικής πολιτικής, χαρακτηρίζοντας αποτυχία τη στάση της στο Τουρκολιβυκό Μνημόνιο και εξέφρασε ανησυχία για το καλώδιο με Κύπρο.
Νίκος Ανδρουλάκης στο βήμα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανδρουλάκης: Εθνική συμφιλίωση για τους πατριώτες, όχι για προδότες

Ο Νίκος Ανδρουλάκης στη Βουλή επέκρινε την κυβέρνηση για το νομοσχέδιο απαγόρευσης των social media σε ανηλίκους χωρίς διαβούλευση με ειδικούς. Τόνισε τα προβλήματα του νόμου και μίλησε για οργανωμένες επιθέσεις κατά του ΠΑΣΟΚ.
Κώστας Τσουκαλάς στο γραφείο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσουκαλάς: Κύριε Μαρινάκη, δώστε απαντήσεις για το τουρκολυβικό μνημόνιο

Ο Κώστας Τσουκαλάς ζητά απαντήσεις από τον κ. Μαρινάκη για τη διπλωματική ήττα στο τουρκολιβυκό και τον καλεί να μην κατηγορεί όποιον ασκεί κριτική στις κυβερνητικές αποτυχίες, επισημαίνοντας την ανάγκη σωστής ενημέρωσης.
Νίκος Ανδρουλάκης στο βήμα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ν. Ανδρουλάκης: Εξωτερική πολιτική χωρίς ξεκάθαρη στρατηγική

Ο Νίκος Ανδρουλάκης, μέσω άρθρου του, ασκεί κριτική στην κυβέρνηση για το τουρκολιβυκό μνημόνιο, μιλώντας για διπλωματική ήττα λόγω έλλειψης στρατηγικής και ευθυγράμμισης της Λιβύης με την Τουρκία. Ζητά ανάληψη ευθυνών.
Νίκος Ανδρουλάκης ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανδρουλάκης: Μονιμες παρεμβάσεις ΠΑΣΟΚ για αποκατάσταση συντάξεων

Ο Νίκος Ανδρουλάκης στην εκδήλωση της ΑΣΣΕ τόνισε τις προτάσεις του ΠΑΣΟΚ για επαναφορά 13ης σύνταξης, νέο ΕΚΑΣ, μείωση εισφοράς αλληλεγγύης, αύξηση αναπηρικών και άρση ανισοτήτων ως βασικές προτεραιότητες σε μια μελλοντική κυβέρνηση.