ΓΔ: 2065.04 2.90% Τζίρος: 339.50 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:26:25
Σημαία ΠΑΣΟΚ
Σημαίες του ΠΑΣΟΚ κυματίζουν σε πολιτική συγκέντρωση με σκοτεινό φόντο.

Έκλεισαν οι κάλπες στο ΠΑΣΟΚ, πάνω από 298.000 πήγαν να ψηφίσουν

Σε περίπου μια με δύο ώρες αναμένονται τα πρώτα αποτελέσματα από τις εκλογές του ΠΑΣΟΚ, που αντιστοιχούν στο 20% του συνόλου.

Έκλεισαν οι κάλπες για τις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ μετά και την παράταση της που δόθηκε νωρίτερα από την ΕΔΕΚΑΠ. Ωστόσο, όπου υπάρχουν ακόμα ουρές ψηφοφόρων οι κάλπες παραμένουν ανοιχτές μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Να σημειωθεί ότι μέχρι και τις 19:45 περισσότεροι από 298.000 εκλογείς είχαν ψηφίσει στις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ με την αύξηση της συμμετοχής σε σχέση με το 2021 (270.000) να είναι της τάξης του 12,89%. Επίσης, εγγράφηκαν πάνω από 177.000 νέα μέλη. Η συμμετοχή των ψηφοφόρων εκτιμάται πως είναι πάνω από 300.000.

Σε περίπου μια με δύο ώρες αναμένονται τα πρώτα αποτελέσματα από τις εκλογές του ΠΑΣΟΚ, που αντιστοιχούν στο 20% του συνόλου.

Νωρίτερα ο Παύλος Γερουλάνος τερμάτισε πρώτος στο Μεγανήσι, που ήταν η πρώτη κάλπη που έβγαλε αποτέλεσμα στην Ελλάδα. Ήδη, είχε ανακοινωθεί ότι οι κάλπες στο Μεγανήσι θα έκλειναν στις 16:00. Δεύτερη έρχεται η Άννα Διαμαντοπούλου και τρίτος ο Νίκος Ανδρουλάκης. Στο εκλογικό κέντρο ψήφισαν 63 άτομα.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δημήτρης Μαρκόπουλος Βουλή
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μαρινάκης: Το ΠΑΣΟΚ δεν απάντησε με ποιους και πώς θέλει να κυβερνήσει

Κριτική στο ΠΑΣΟΚ για έλλειψη σαφούς κυβερνητικού σχεδίου άσκησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, ενώ αναφέρθηκε και στο Άγιο Φως, τη δίκη για τα Τέμπη και τη δήλωση Φλωρίδη.
Νίκος Ανδρουλάκης ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανδρουλάκης: Πολιτική αλλαγή για σταθερότητα σε πολιτική και οικονομία

Ο Νίκος Ανδρουλάκης δηλώνει πως το ΠΑΣΟΚ είναι έτοιμο για την πολιτική αλλαγή με ρεαλιστικό πρόγραμμα και ικανά στελέχη, ασκώντας κριτική στη ΝΔ και καλώντας τους δημοκρατικούς πολίτες να στηρίξουν το προοδευτικό σχέδιο του κόμματος.
Χέρι σε κάλπη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσουκαλάς: Ισχυρός δημοκρατικός παλμός στο ΠΑΣΟΚ από τη μαζική συμμετοχή

Ο Κώστας Τσουκαλάς δήλωσε ότι η μεγάλη συμμετοχή στις εκλογές συνέδρων δείχνει πως το ΠΑΣΟΚ ενδυναμώνεται και προσελκύει νέους. Τόνισε τη σαφή στρατηγική του κόμματος για αυτόνομη πορεία απέναντι στη ΝΔ και προοδευτική ταυτότητα.
Νίκος Ανδρουλάκης ψηφοφορία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ν. Ανδρουλάκης: Μαζί θα χτίσουμε την Ελλάδα που μας αξίζει

Ο Νίκος Ανδρουλάκης ευχαρίστησε τα μέλη του ΠΑΣΟΚ για τη συμμετοχή τους στις εσωκομματικές εκλογές και κάλεσε σε ενότητα για πολιτική αλλαγή με κοινωνική δικαιοσύνη, λιγότερες ανισότητες και ισχυρό κράτος δικαίου.
Κυριάκος Μητσοτάκης ομιλεί
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης: Επιστολική ψήφος και τρεις μονοεδρικές για τους απόδημους Έλληνες

Στη δευτερολογία του στη Βουλή, ο Κ. Μητσοτάκης μίλησε για την επιστολική ψήφο των εκτός επικράτειας και πρότεινε 3 μονοεδρικές περιφέρειες αποδήμων, με εφαρμογή 18 μήνες μετά τις επόμενες εκλογές.