ΓΔ: 2059.39 -0.75% Τζίρος: 209.80 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:00
businessdaily-Foititikes-Ekloges
Φωτο: Aris Oikonomou/ SOOC

Στις 19:00 κλείνουν οι κάλπες στο ΠΑΣΟΚ, μειωμένη η συμμετοχή

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Επιτροπής Δεοντολογίας Εφαρμογής Καταστατικού και Πιστοποίησης, ΕΔΕΚΑΠ, έως τις 15:00 ψήφισαν 149.783 φίλοι και μέλη του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στις εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη του νέου προέδρου του κόμματος.

Με μικροπροβλήματα διεξάγεται ο β΄γύρος των εκλογών στο ΠΑΣΟΚ σήμερα Κυριακή (13.10.24) με τους δύο «μονομάχους» Νίκο Ανδρουλάκη και Χάρη Δούκα να στέλνουν μήνυμα για την επόμενη ημέρα. «Σήμερα ζητώ ξανά την εμπιστοσύνη σας», τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ που ψήφισε σε εκλογικό κέντρο στο Ίλιον. «Σήμερα ψηφίζουμε για την Αλλαγή», δήλωσε από την πλευρά του ο δήμαρχος Αθηναίων. Με τη συμμετοχή στον β΄γύρο σε σχέση με την περασμένη Κυριακή να είναι μειωμένη κατά 18%. Live όλες οι εξελίξεις.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Επιτροπής Δεοντολογίας Εφαρμογής Καταστατικού και Πιστοποίησης, ΕΔΕΚΑΠ, έως τις 15:00 ψήφισαν 149.783 φίλοι και μέλη του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στις εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη του νέου προέδρου του κόμματος.

Στον πρώτο γύρο των εκλογών του ΠΑΣΟΚ της περασμένης Κυριακής, ο Νίκος Ανδρουλάκης ήρθε πρώτος με 29,64% ενώ ο Χάρης Δούκας πέρασε οριακά δεύτερος, με 21,41% έναντι του Παύλου Γερουλάνου με 21,12%, μετά το θρίλερ της καταμέτρησης των ψήφων. Η σημερινή ψηφοφορία θα διαρκέσει μέχρι τις 19:00 το απόγευμα κι λίγη ώρα αργότερα θα γίνει γνωστός ο νικητής.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Νίκος Ανδρουλάκης ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανδρουλάκης: Απαραίτητη η πολιτική αλλαγή με σοβαρό και προοδευτικό σχέδιο

Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση άσκησε ο Νίκος Ανδρουλάκης, τονίζοντας πως η χώρα χρειάζεται πολιτική αλλαγή και το ΠΑΣΟΚ πρώτο. Για τα φαινόμενα ανομίας στην Κρήτη τόνισε την ανάγκη για ενίσχυση της παρουσίας κράτους και αστυνομίας.
Νίκος Ανδρουλάκης ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανδρουλάκης από Καρδίτσα: Ψήφος στο ΠΑΣΟΚ και τέλος στην αλαζονεία της ΝΔ

Ο Νίκος Ανδρουλάκης επισκέφθηκε το Μουζάκι και τα Μεγάλα Καλύβια, συζητώντας με κατοίκους για τα προβλήματα της περιφέρειας, όπως το κλείσιμο ΕΛΤΑ, τραπεζών και την καθυστέρηση ενισχύσεων γεωργών και κτηνοτρόφων.
Ομιλητής σε βήμα πολιτικής
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσουκαλάς: Η κυβέρνηση οφείλει απαντήσεις για το κλείσιμο καταστημάτων ΕΛΤΑ

Ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Κώστας Τσουκαλάς άσκησε έντονη κριτική στην κυβέρνηση για το κλείσιμο καταστημάτων ΕΛΤΑ, ζητώντας απαντήσεις για τα κριτήρια και τις επιπτώσεις στις τοπικές κοινωνίες.