ΓΔ: 2065.04 2.90% Τζίρος: 339.50 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:26:25
Σημαία ΠΑΣΟΚ
Σημαίες του ΠΑΣΟΚ κυματίζουν σε πολιτική συγκέντρωση με σκοτεινό φόντο.

Έκλεισαν οι κάλπες στο ΠΑΣΟΚ, πάνω από 200.000 πήγαν να ψηφίσουν

Δόθηκε μικρή παράταση μισής ώρας στην διαδικασία που ολοκληρώθηκε στις 19:30. Γύρω στις 20:30 η πρώτη εκτίμηση για το αποτέλεσμα. Πάνω από 200.00 ψήφισαν.

Έκλεισαν στις 19:30 οι κάλπες στις εκλογές του ΠΑΣΟΚ, αφού δόθηκε μικρή παράταση μισής ώρας στην διαδικασία. Γύρω στις 20:30 η πρώτη εκτίμηση για το αποτέλεσμα.

Έχουν ψηφίσει 211.700 άτομα. Οι δύο υποψήφιοι Νίκος Ανδρουλάκης και Χάρης Δούκας έστειλαν νωρίτερα  μήνυμα για την επόμενη ημέρα. «Σήμερα ζητώ ξανά την εμπιστοσύνη σας», τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ που ψήφισε σε εκλογικό κέντρο στο Ίλιον. «Σήμερα ψηφίζουμε για την Αλλαγή», δήλωσε από την πλευρά του ο δήμαρχος Αθηναίων.

Στον πρώτο γύρο των εκλογών του ΠΑΣΟΚ της περασμένης Κυριακής, ο Νίκος Ανδρουλάκης ήρθε πρώτος με 29,64% ενώ ο Χάρης Δούκας πέρασε οριακά δεύτερος, με 21,41% έναντι του Παύλου Γερουλάνου με 21,12%, μετά το πολύωρο θρίλερ της καταμέτρησης των ψήφων.

 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δημήτρης Μαρκόπουλος Βουλή
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μαρινάκης: Το ΠΑΣΟΚ δεν απάντησε με ποιους και πώς θέλει να κυβερνήσει

Κριτική στο ΠΑΣΟΚ για έλλειψη σαφούς κυβερνητικού σχεδίου άσκησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, ενώ αναφέρθηκε και στο Άγιο Φως, τη δίκη για τα Τέμπη και τη δήλωση Φλωρίδη.
Νίκος Ανδρουλάκης ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανδρουλάκης: Πολιτική αλλαγή για σταθερότητα σε πολιτική και οικονομία

Ο Νίκος Ανδρουλάκης δηλώνει πως το ΠΑΣΟΚ είναι έτοιμο για την πολιτική αλλαγή με ρεαλιστικό πρόγραμμα και ικανά στελέχη, ασκώντας κριτική στη ΝΔ και καλώντας τους δημοκρατικούς πολίτες να στηρίξουν το προοδευτικό σχέδιο του κόμματος.
Χέρι σε κάλπη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσουκαλάς: Ισχυρός δημοκρατικός παλμός στο ΠΑΣΟΚ από τη μαζική συμμετοχή

Ο Κώστας Τσουκαλάς δήλωσε ότι η μεγάλη συμμετοχή στις εκλογές συνέδρων δείχνει πως το ΠΑΣΟΚ ενδυναμώνεται και προσελκύει νέους. Τόνισε τη σαφή στρατηγική του κόμματος για αυτόνομη πορεία απέναντι στη ΝΔ και προοδευτική ταυτότητα.
Νίκος Ανδρουλάκης ψηφοφορία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ν. Ανδρουλάκης: Μαζί θα χτίσουμε την Ελλάδα που μας αξίζει

Ο Νίκος Ανδρουλάκης ευχαρίστησε τα μέλη του ΠΑΣΟΚ για τη συμμετοχή τους στις εσωκομματικές εκλογές και κάλεσε σε ενότητα για πολιτική αλλαγή με κοινωνική δικαιοσύνη, λιγότερες ανισότητες και ισχυρό κράτος δικαίου.
Κυριάκος Μητσοτάκης ομιλεί
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης: Επιστολική ψήφος και τρεις μονοεδρικές για τους απόδημους Έλληνες

Στη δευτερολογία του στη Βουλή, ο Κ. Μητσοτάκης μίλησε για την επιστολική ψήφο των εκτός επικράτειας και πρότεινε 3 μονοεδρικές περιφέρειες αποδήμων, με εφαρμογή 18 μήνες μετά τις επόμενες εκλογές.