ΓΔ: 1413.26 -0.42% Τζίρος: 105.92 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

Κ. Καραμανλής: Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ έκανε μεγάλη ζημιά

Ο Κώστας Αχ. Καραμανλής σε συνέντευξη που παραχώρησε στα «ΝΕΑ Σαββατοκύριακο», αναφέρθηκε στις διαφορές της ΝΔ με το ΣΥΡΙΖΑ και σημείωσε πως η σύγκρουση μας με τον ΣΥΡΙΖΑ είναι πολιτική.

Ο Κώστας Αχ. Καραμανλής σε συνέντευξη που παραχώρησε στα «ΝΕΑ Σαββατοκύριακο», αναφέρθηκε στις διαφορές της ΝΔ με το ΣΥΡΙΖΑ και σημείωσε πως «Η σύγκρουση μας με τον ΣΥΡΙΖΑ είναι πολιτική. Εμείς δεν αντιπολιτευόμαστε την αντιπολίτευση, ούτε διχάζουμε την κοινωνία όπως συστηματικά έκανε, δυστυχώς, η προηγούμενη κυβέρνηση».

Ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών πρόσθεσε πως «Η ΝΔ ιστορικά είναι η παράταξη του μέτρου και της εθνικής ευθύνης». Ερωτηθείς για τις αστικές συγκοινωνίες, ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών δηλώνει: «Η κατάσταση που παραλάβαμε είναι δραματική. Οι πολίτες ταλαιπωρούνται καθημερινά και αυτό πρέπει να σταματήσει».

Τέλος, ο Κώστας Αχ. Καραμανλής αναφερόμενος στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ δηλώνει: «Δυστυχώς η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ έκανε μεγάλη ζημιά κυρίως σε δύο επίπεδα. Από τη μια, δεν έκανε απολύτως τίποτα για να προετοιμάσει την επόμενη γενιά μεγάλων έργων που έχει ανάγκη η χώρας μας. Και από την άλλη, με πολύ κακούς χειρισμούς, οδήγησε σε τέλμα κρίσιμα έργα».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κ. Καραμανλής: Τραγική η κατάσταση στις δημόσιες μεταφορές

Τραγική χαρακτήρισε την οικονομική κατάσταση στις αστικές συγκοινωνίες ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής, και προανήγγειλε ότι τις επόμενες 15 ημέρες θα καταβληθεί προσπάθεια να μειωθεί η αναμονή στα δρομολόγια του Μετρό κατά τις ώρες αιχμής.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Χρ. Σταϊκούρας: Η υπερφορολόγηση του ΣΥΡΙΖΑ οδήγησε στη φοροδιαφυγή

Ο υπουργός Οικονομικών επισημαίνει ότι από το 2015, η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ επέβαλε 29 νέους φόρους σε φυσικά και νομικά πρόσωπα. Η υπερφορολόγηση των πολιτών οδήγησε και σε αύξηση της φοροδιαφυγής, κατά περίπου 3 δισ. ευρώ την προηγούμενη τετραετία.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σήκωσε το γάντι η Γεροβασίλη, κατεβαίνει υποψήφια απέναντι σε Κασσελάκη

Η κα Γεροβασίλη αφήνοντας αιχμές προς τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, στην τοποθέτηση της σημείωσε πως ο ρόλος του προέδρου είναι να ενώνει όχι να διχάζει και να απειλεί, αλλά και να μεγαλώνει το κόμμα.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κάλπες τώρα για πρόεδρο θέλει ο Κασσελάκης, όχι μετά τις ευρωεκλογές

Τεταμένο το κλίμα στο ΣΥΡΙΖΑ καθώς μετά τις ζυμώσεις της χθεσινής ημέρας, η Όλγα Γεροβασίλη αναμένεται να κατέβει ως υποψήφια απέναντι στον Στ. Κασσελάκη. Για εσωστρέφεια μιλούν τα στελέχη του κόμματος,