ΓΔ: 2662.45 1.77% Τζίρος: 437.59 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02
Δημήτρης Μαρίνης δημόσια εμφάνιση
Ο Δημήτρης Μαρίνης απαντά σε ερωτήσεις στη συνέντευξη τύπου της κυβέρνησης.

Μαρινάκης: Σε δικαστές μετατράπηκαν οι αρχηγοί, χωρίς σχέδιο για τη χώρα

Κατηγόρησε την Αντιπολίτευση «το μόνο που την ενδιέφερε είναι να πληρώσουν οι πολιτικοί τους αντίπαλοι» χαρακτηρίζοντας το «υποκρισία και όχι πολιτική στάση».

«Είδαμε μία αντιπολίτευση όπου οι πολιτικοί αρχηγοί μετατράπηκαν σε δικαστές, σε ανακριτές σε εισαγγελείς. Δεν ακούσαμε καμία πρόταση για τη χώρα» σημείωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, μιλώντας στο ΕΡΤNews και την εκπομπή «Σαββατοκύριακο από τις 5» σχολιάζοντας τη συζήτηση στη Βουλή των τριών τελευταίων ημερών για πρόταση δυσπιστίας στην κυβέρνηση.

Μεταξύ άλλων ο κ. Μαρινάκης συνέκρινε την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό με τη στάση και τα λεγόμενα της αντιπολίτευσης τονίζοντας πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης από τη μία μίλησε για το κυβερνητικό έργο σε αντίθεση με την αντιπολίτευση που αντί για προτάσεις πήρε τον ρόλο του δικαστή.

Ιδίως μιλώντας για το ΠΑΣΟΚ τόνισε πως «συνασπίστηκε με αυτούς που πήγαν να ρίξουν την Ελλάδας εκτός Ευρώπης, πήγαν να μας πάνε στη δραχμή», υπενθυμίζοντας πως «οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ κράτησαν την Ελλάδας εντός Ευρώπης».

Επιπλέον ο κ. Μαρινάκης πρόσθεσε πως την Αντιπολίτευση «το μόνο που την ενδιέφερε είναι να πληρώσουν οι πολιτικοί τους αντίπαλοι» χαρακτηρίζοντας το «υποκρισία και όχι πολιτική στάση».

Τέλος στον κ. Μαρινάκη έγινε ερώτηση και για τον ανασχηματισμό όπου διέψευσε τα σενάρια, ενώ αναφορικά για τον πρώην πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, δεν θέλησε επίσης να κάνει κάποιο σχόλιο αναφέροντας μόνο πως «είμαστε υπόλογοι στους πολίτες, οι οποίοι μας εξέλεξαν και στο σύνολο του ελληνικού λαού που οφείλουμε να βελτιώσουμε τη ζωή τους. Θα κριθούμε το 2027 για το αν αυτά τα οποία είπαμε το 2023 τα κάναμε πράξη, τέσσερα χρόνια μετά.»

 

 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δημήτρης Νάτσιος Βουλή
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παρέμβαση Νατσιού στη Βουλή για Μονή Σινά και προσχέδιο Συμφωνίας 2024

Ο Δημήτρης Νατσιός κατέθεσε στη Βουλή το προσχέδιο συμφωνίας Μονής Σινά-Αιγύπτου, που προέβλεπε ιδιοκτησιακά και αυτοδιοικητικά δικαιώματα στη Μονή, και έθεσε ερωτήματα για τους λόγους εγκατάλειψής του.
Μαργαρίτης Σχοινάς ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχοινάς: Προχωρά η μεταρρύθμιση στις αγροτικές ενισχύσεις

Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Μαργαρίτης Σχοινάς, τόνισε στη Βουλή πως η μεταρρύθμιση των αγροτικών ενισχύσεων θα ολοκληρωθεί, ώστε να καταπολεμηθούν τα χρόνια προβλήματα και να προστατευθούν οι πραγματικοί παραγωγοί.
Πέτερ Μάγκυαρ ομιλία
ΔΙΕΘΝΗ

Νέος γενικός εισαγγελέας στην Ουγγαρία μετά την αποχώρηση Όρμπαν

Η ουγγρική Βουλή εξέλεξε νέο γενικό εισαγγελέα, τον 65χρονο Πέτερ Φέγιες, σε μια περίοδο που εντείνονται οι έρευνες διαφθοράς κατά του πρώην πρωθυπουργού Βίκτορ Όρμπαν και των συνεργατών του, τρεις εκ των οποίων κρατούνται ήδη.
Νίκος Παππάς στη Βουλή
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ν. Παππάς: Καταγγελία για άρνηση servicers να παρουσιαστούν στη Βουλή

Εξεταστική επιτροπή για το σχέδιο «Ηρακλής» προτείνει ο Νίκος Παππάς, τονίζοντας ότι οι servicers αποφεύγουν τη Βουλή για τα «κόκκινα δάνεια», τις κατασχέσεις και τους πλειστηριασμούς, με την κυβέρνηση να τους καλύπτει.
Ρένα Δούρου στην Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Νέα ήττα της κυβέρνησης για το τουρκολιβυκό μνημόνιο

Έξι ερωτήματα θέτει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στον υπουργό Εξωτερικών για την έγκριση του τουρκολιβυκού μνημονίου από τη λιβυκή Βουλή και επικρίνει την κυβερνητική εξωτερική πολιτική για εφησυχασμό και πλήρη αιφνιδιασμό από τις εξελίξεις.
Κώστας Τσουκαλάς πορτρέτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κ. Τσουκαλάς: Η κυβέρνηση χαρίζει στα funds σπίτια χωρίς δικαστικές αποφάσεις

Ο Κ. Τσουκαλάς επικρίνει το νομοσχέδιο για το ιδιωτικό χρέος, τονίζοντας ότι διευκολύνει τα funds να κατάσχουν πρώτες κατοικίες χωρίς δικαστήριο. Ζητά να αφαιρεθεί το σχετικό άρθρο και στηλιτεύει στάση της κυβέρνησης στα εθνικά θέματα.