ΓΔ: 2112.46 0.57% Τζίρος: 393.59 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02
businessdaily-Pasxa-Trapezi
Φωτο: Shutterstock

Κ. Τσουκαλάς: Απροστάτευτοι οι πολίτες στο πιο ακριβό Πάσχα όλων των εποχών

Το καλάθι του Πάσχα που διαφήμισε η κυβέρνηση είναι ακριβότερο σε σχέση με πέρσι από 19% έως 97%, τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής.

«Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας απέτυχε να προστατεύσει τους καταναλωτές από το νέο κύμα ακρίβειας. Φέτος οι Έλληνες ζουν το πιο ακριβό Πάσχα όλων των εποχών», τονίζει, σε δήλωσή του, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Κώστας Τσουκαλάς.

Ειδιοκότερα, ο κ. Τσουκαλάς αναφέρει ότι «το καλάθι του Πάσχα που διαφήμισε η κυβέρνηση είναι ακριβότερο σε σχέση με πέρσι από 19% έως 97%. Ο οβελίας είναι ακριβότερος κατά 22%, ενώ τα σοκολατένια πασχαλινά αυγά ακριβότερα κατά 30% σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά».

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ σημειώνει ότι «η Νέα Δημοκρατία άφησε χαμηλοσυνταξιούχους, μακροχρόνια ανέργους, δικαιούχους αναπηρικών και οικογενειακών βοηθημάτων στο έλεος της ακρίβειας».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Άνδρας έξω από κτίριο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χρηστίδης: Οι ανισότητες μεγαλώνουν και τα βάρη πέφτουν στους εργαζομένους

Ο Παύλος Χρηστίδης άσκησε έντονη κριτική στην κυβέρνηση για τα εργασιακά, τονίζοντας ότι οι μισθοί δεν επαρκούν, το κόστος ζωής αυξάνεται και οι κοινωνικές ανισότητες διευρύνονται.