ΓΔ: 2207.73 0.16% Τζίρος: 609.87 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01
Φώτο: ΑΠΕ

Το Αττικό Νοσοκομείο επισκέφθηκε ο Αλέξης Τσίπρας

Ο Αλ. Τσίπρας είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, οι οποίοι του επισήμαναν την ανάγκη άμεσης στήριξης του ΕΣΥ, συνολικά, με μόνιμες προσλήψεις γιατρών και νοσηλευτών.

Το Αττικό Νοσοκομείο, ένα από τα νοσοκομεία αναφοράς για τον Covid-19, επισκέφτηκε σήμερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας συνοδεία του πρώην υπουργού Υγείας και αρμόδιου τομεάρχη, Ανδρέα Ξανθού, προκειμένου να ενημερωθεί για τις προσπάθειες και τις ανάγκες του προσωπικού στην καταπολέμηση του ιού.

«Ήρθα για να μάθω περισσότερα για την προσπάθεια που κάνετε και ταυτόχρονα να συγχαρώ και να ευχαριστήσω το προσωπικό, το διοικητικό αλλά κυρίως το νοσηλευτικό - γιατρούς και νοσηλευτές που δίνουν μια δύσκολη μάχη αυτές τις μέρες για να προστατεύσουν την ανθρώπινη ζωή και ελπίζω να την δίνουν με τη στήριξη όλων μας, όχι μόνο στα λόγια αλλά και στην πράξη», είπε ο Αλ. Τσίπρας κατά την υποδοχή του από τον διοικητή του νοσοκομείου, Σπύρο Αποστολόπουλο.

Ο κ. Αποστολόπουλος ενημέρωσε αρχικά τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ότι αυτήν τη στιγμή νοσηλεύονται στο Αττικό 30 ασθενείς με Covid-19 και επτά σε μονάδα εντατικής θεραπείας. «Είμαστε ένα νοσοκομείο αναφοράς που έχουμε ανταποκριθεί μέχρι σήμερα με μεγάλη επιτυχία στις παροχές υπηρεσιών υγείας, ιδιαίτερα σε ασθενείς με Covid-19», σημείωσε ο διοικητής του Αττικού Νοσοκομείου.

Κατά την περιήγησή του στο νοσοκομείο, ο Αλ. Τσίπρας είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, οι οποίοι του επισήμαναν την ανάγκη άμεσης στήριξης του ΕΣΥ, συνολικά, με μόνιμες προσλήψεις γιατρών και νοσηλευτών.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αλέξης Τσίπρας ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσίπρας σε φοιτητές: Χρειάζεται «σοκ δημοκρατίας» και συμμετοχής

Σε συζήτηση με φοιτητές του Παντείου, ο Αλέξης Τσίπρας μίλησε για την ανάγκη δημοκρατικής ανανέωσης και ενεργής συμμετοχής των πολιτών, προειδοποιώντας ότι η πολιτική στασιμότητα μπορεί να ενισχύσει την ακροδεξιά και την αντιπολιτική.
Ελληνικά ευρώ και σημαία
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

L’ Espresso: Από την κρίση στην ανάκαμψη, πώς άλλαξε η θέση της Ελλάδας

Το «L’ Espresso» αναλύει τη διαδρομή της ελληνικής κρίσης από το 2009, αναφέρεται στη «συμφωνία-αγχόνη» του Τσίπρα το 2015 και σημειώνει πως η ανάκαμψη της οικονομίας ευνόησε τον Πιερρακάκη, που έγινε επικεφαλής του Eurogroup.
Κυριάκος Μητσοτάκης πορτρέτο
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Το αντι-ταλέντο Μητσοτάκη, πόσο θα στοιχίσουν τα ανοικτά διόδια και η Eurobank

Το αντιμητσοτακικό μέτωπο, το ποδαρικό της Eurobank στο ΧΑΚ, γιατι καταναλώνουμε από τα έτοιμα, πόσο κοστίζουν στον Προυπολογισμό τα ανοικτά διόδια και η μαγική σκέψη Τσίπρα.