ΓΔ: 2372.7 1.03% Τζίρος: 1,022.74 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01
Υπουργός σε συνέδριο
Φώτο: Ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Θ. Πλεύρης. Credits: Aris Oikonomou / SOOC

Πλεύρης – Κατς: Συζήτηση για μετανάστευση και διμερείς σχέσεις

Συνάντηση με τον πρέσβη του Ισραήλ, Νόαμ Κατς, είχε ο Θάνος Πλεύρης, με επίκεντρο τη νομοθετική πρωτοβουλία για την παράνομη μετανάστευση και τη μελλοντική πολιτική για νόμιμη είσοδο.

Σημαντικά ζητήματα που αφορούν το υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου, με έμφαση στη νομοθετική πρωτοβουλία για τον περιορισμό της παράνομης μετανάστευσης, καθώς και την επικείμενη παρέμβαση για τη νόμιμη μετανάστευση, συζητήθηκαν κατά τη συνάντηση του υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου, Θάνου Πλεύρη, με τον πρέσβη του Ισραήλ στην Ελλάδα, Νόαμ Κατς.

Με αφορμή τη συμπλήρωση δύο ετών από την τρομοκρατική επίθεση της Χαμάς στο Ισραήλ, ο κ. Πλεύρης εξέφρασε στον Ισραηλινό πρέσβη τη στήριξή του στις οικογένειες των ομήρων και ευχήθηκε να επιστρέψουν όλοι ασφαλείς στις οικογένειές τους το συντομότερο δυνατό.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του υπουργείου, η συζήτηση πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα, με αμοιβαία επιβεβαίωση των άριστων σχέσεων μεταξύ Ελλάδας και Ισραήλ.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σημαίες Ελλάδας Ισραήλ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ενισχύεται η τριμερής συνεργασία Ισραήλ, Ελλάδας, Κύπρου στην καινοτομία

Στην οικία του φιλοξένησε τους συμμετέχοντες του «Cybersecurity Operation Defender» ο πρέσβης του Ισραήλ στην Αθήνα, τονίζοντας τη σημασία της τριμερούς συνεργασίας Ελλάδας, Ισραήλ και Κύπρου στην καινοτομία και την κυβερνοασφάλεια.
Σημαίες Ελλάδας Ισραήλ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ισραηλινός Πρέσβης: Η σχέση Ελλάδας-Ισραήλ εμβαθύνθηκε και επεκτάθηκε

Ο πρέσβης του Ισραήλ, Νόαμ Κατς, στην αποχαιρετιστήρια ομιλία του για την επέτειο Ανεξαρτησίας, εξέφρασε συγκίνηση για την εμπειρία του στην Ελλάδα, τονίζοντας πως ξεπέρασε τις προσδοκίες του, αν και συνέπεσε με δύσκολες ιστορικές στιγμές.
Στρατιωτική τελετή υποδοχής
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δένδιας - Κατζ στην Αθήνα: «Βαθαίνουμε» την αμυντική συνεργασία Ελλάδας - Ισραήλ

Στην Αθήνα, οι υπουργοί Άμυνας Ν. Δένδιας και Ι. Κατζ συμφώνησαν σε περαιτέρω ενίσχυση της συνεργασίας. Στο τραπέζι ασκήσεις, τεχνογνωσία, καινοτομία, anti-drone και κυβερνοασφάλεια.
Νίκος Δένδιας ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δένδιας - Κατς στο ΥΠΕΘΑ: Διμερή, περιφερειακά και ασφάλεια στην ατζέντα

Ο Νίκος Δένδιας θα συναντηθεί την Τρίτη 20 Ιανουαρίου με τον υπουργό Άμυνας του Ισραήλ Ίσραελ Κατζ. Υποδοχή στις 10:30, κατ’ ιδίαν και διευρυμένες συνομιλίες, κοινές δηλώσεις και γεύμα εργασίας, με επίκεντρο τη συνεργασία Ελλάδας–Ισραήλ.