ΓΔ: 2513.22 0.84% Τζίρος: 242.89 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:04
Αντώνης Σαμαράς πορτρέτο

Σαμαράς: Αναγκαία η επανεξέταση του κλεισίματος 204 καταστημάτων ΕΛΤΑ

Ο Αντώνης Σαμαράς ζήτησε επανεξέταση της απόφασης για το κλείσιμο 204 ΕΛΤΑ, τονίζοντας ότι αποδυναμώνει το αίσθημα κρατικής παρουσίας, ειδικά στην επαρχία και τις ακριτικές περιοχές

Την ανάγκη επανεξέτασης της απόφασης για το κλείσιμο 204 υποκαταστημάτων των ΕΛΤΑ επισημαίνει με δήλωσή του ο πρώην πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς.

Όπως τονίζει, ο συμβολισμός αυτής της κίνησης υπερβαίνει κατά πολύ τα όποια λογιστικά σχέδια μιας επιχείρησης, ειδικά σε μια περίοδο που η ελληνική επαρχία και ιδιαίτερα η ακριτική Ελλάδα αναζητά λύσεις απέναντι στο φαινόμενο της εγκατάλειψης.

Ο κ. Σαμαράς σημειώνει ότι οι αρμόδιοι πρέπει να αντιληφθούν πως μια τέτοια απόφαση αποδυναμώνει την αίσθηση της αναγκαίας παρουσίας του κράτους σε ολόκληρη τη χώρα, επηρεάζοντας ακόμα περισσότερο τους πιο αδύναμους πολίτες.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πάυλος Μαρινάκης πορτραίτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Π. Μαρινάκης: Αυστηρότερο πλαίσιο οπλοκατοχής και εντατικοί έλεγχοι

Ο Παύλος Μαρινάκης απάντησε σε ερωτήσεις πολιτών για επίδομα θέρμανσης, ΕΛΤΑ, ακρίβεια και στεγαστικό. Διευκρίνισε πως το επίδομα, από 100-1.200 ευρώ, δίνεται με απλή ψηφιακή αίτηση, είναι αφορολόγητο και ακατάσχετο.
Θανάσης Κοντογεώργης πορτραίτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κοντογεώργης: Πολλοί θα ωφεληθούν από τα μέτρα που θα ανακοινωθούν στη ΔΕΘ

Ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, Θανάσης Κοντογεώργης, σχολίασε τις δηλώσεις Σαμαρά, τις χαρακτήρισε υπερβολικές και εξέφρασε αμφιβολία για το αν θα ιδρύσει νέο κόμμα. Αναφέρθηκε και στη συμμετοχή της Ελλάδας στο πρόγραμμα των F-35 από το 2029.
Αντώνης Σαμαράς
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνεργάτες Σαμαρά κατά Μαρινάκη για την αίτηση στον Άρειο Πάγο

Στελέχη του πρώην πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, σχολιάζουν δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου Μαρινάκη, διερωτώμενοι γιατί συνδέει την υπόθεση παρακολούθησης Σαμαρά με τη Νέα Δημοκρατία και τις εκλογές του 2023, αφού πρόεδρος ήταν ο Μητσοτάκης.
Παύλος Μαρινάκης πορτρέτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μαρινάκης για Σαμαρά: Η δικαιοσύνη δίνει απαντήσεις, όχι οι προσωπικές ατζέντες

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, σχολίασε τις δηλώσεις Σαμαρά, την υπόθεση Predator, την οικονομική πολιτική, το δημοψήφισμα του 2015 και την πρόταση Τσίπρα για τις πανελλαδικές.
Αντώνης Σαμαράς προφίλ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αντώνης Σαμαράς: Αίτημα για πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης Predator

Ο πρώην πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, υπέβαλε αίτηση στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, ζητώντας να ερευνηθεί πλήρως η παγίδευσή του με το Predator και τονίζοντας πως οι εκκλήσεις του στην κυβέρνηση για απαντήσεις παραμένουν αναπάντητες.
Θανάσης Δαβάκης υφυπουργός Άμυνας
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δαβάκης: Αναγκαία η σταθερότητα και η αποτελεσματική διακυβέρνηση

Ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Θανάσης Δαβάκης, τονίζει την ανάγκη πολιτικής σταθερότητας και ενότητας, αποφεύγοντας διχαστικές κινήσεις. Υπογραμμίζει την ανάγκη ισχυρής εντολής στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον εκσυγχρονισμό των Ενόπλων Δυνάμεων.