ΓΔ: 0.00% Τζίρος: 0.00 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 18:37:53
Λογότυπο ΣΥΡΙΖΑ τραπέζι
Πάνελ συνέντευξης Τύπου με λογότυπο ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία. Κατάλληλο για πολιτικά άρθρα.

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Επίθεση κατά Βούλτεψη και ΝΔ για τα αγροτικά

Όσες επιθέσεις κι αν έκανε η Σοφία Βούλτεψη κατά του Χρήστου Γιαννούλη, δεν αλλάζει το γεγονός ότι η ευρωομάδα της ΝΔ στήριξε τη συμφωνία ΕΕ-Mercosur, την οποία οι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ καταψήφισαν, λόγω κινδύνων για αγρότες και περιβάλλον.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, η ευρωομάδα της Νέας Δημοκρατίας στήριξε τη συμφωνία μεταξύ Ευρωπαϊκής Ένωσης και Mercosur κατά την ψηφοφορία στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Οι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ καταψήφισαν τη συμφωνία, επισημαίνοντας ότι ενδέχεται να έχει αρνητικές επιπτώσεις για το αγροτικό δυναμικό της Ευρώπης, το περιβάλλον και την ασφάλεια των τροφίμων.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ υποστηρίζει ότι η τακτική της Νέας Δημοκρατίας δεν αφορά κανέναν περισσότερο από το ίδιο το κόμμα. Επιπλέον, τονίζει πως οι αγρότες δεν θα πειστούν από “χυδαία ψέματα” υπουργών και βουλευτών, ούτε θα επηρεαστούν από προπαγανδιστικές προσπάθειες που αποσκοπούν στην υπονόμευση των κινητοποιήσεών τους.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Λογότυπο ΣΥΡΙΖΑ τραπέζι
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Επίθεση κατά Βούλτεψη και ΝΔ για τα αγροτικά

Όσες επιθέσεις κι αν έκανε η Σοφία Βούλτεψη κατά του Χρήστου Γιαννούλη, δεν αλλάζει το γεγονός ότι η ευρωομάδα της ΝΔ στήριξε τη συμφωνία ΕΕ-Mercosur, την οποία οι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ καταψήφισαν, λόγω κινδύνων για αγρότες και περιβάλλον.
Σωκράτης Φάμελλος χαμογελαστός
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Φάμελλος: Η κυβέρνηση δείχνει αδιαλλαξία παρά τη στάση των αγροτών

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Σωκράτης Φάμελλος κατηγορεί την κυβέρνηση για αδιαλλαξία, τονίζοντας ότι οι αγρότες δείχνουν καλή θέληση ανοίγοντας τα μπλόκα ενόψει των γιορτών και καλεί τον πρωθυπουργό να ανταποκριθεί στις κοινωνικές ανάγκες.
ΣΥΡΙΖΑ βάθρο ομιλίας
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: «Υποκρισία» της κυβέρνησης για αγρότες και συμφωνία MERCOSUR

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κατηγορεί την κυβέρνηση για υποκρισία, υποστηρίζοντας ότι ενώ μιλά για διάλογο με τους αγρότες στην Ελλάδα, στηρίζει στο Ευρωκοινοβούλιο τη συμφωνία ΕΕ-MERCOSUR, που –όπως τονίζει– απειλεί μικρούς παραγωγούς, τρόφιμα και περιβάλλον.
Λογότυπο ΣΥΡΙΖΑ τραπέζι
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Επίθεση κατά Μητσοτάκη για την ανασκόπηση στα social media

Ο κ. Μητσοτάκης μίλησε για "εβδομάδα πληρωμών", όμως για τους πολίτες ήταν εβδομάδα εξαπάτησης και κυβερνητικού φιάσκου, τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σε ανακοίνωσή του για το σχετικό μήνυμά του στα social media.