ΓΔ: 2279.1 -0.43% Τζίρος: 314.82 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03
Νίκος Ανδρουλάκης ΠΑΣΟΚ
Ο Νίκος Ανδρουλάκης κατά τη διάρκεια δημόσιας ομιλίας του ως πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Το πρόγραμμα του Νίκου Ανδρουλάκη για το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής

Ο Νίκος Ανδρουλάκης, πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, θα παραχωρήσει συνέντευξη στο Ράδιο Θεσσαλονίκη τη Δευτέρα 19 Ιανουαρίου στις 10:00.

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, θα παραχωρήσει συνέντευξη στο Ράδιο Θεσσαλονίκη τη Δευτέρα 19 Ιανουαρίου στις 10:00, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Αργότερα, στις 18:20, ο κ. Ανδρουλάκης θα απευθύνει ομιλία σε εκδήλωση του Τομέα Ναυτιλίας, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιά.

Το θέμα της εκδήλωσης είναι "Λιμάνια - Μηχανισμός ανάπτυξης της οικονομίας", αναδεικνύοντας τον ρόλο της ναυτιλίας και των λιμανιών στην ενίσχυση της ελληνικής οικονομίας.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Νίκος Ανδρουλάκης ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανδρουλάκης: Το ΠΑΣΟΚ κατεβαίνει αυτόνομο για δημοκρατική αλλαγή

Ο Νίκος Ανδρουλάκης ανακοίνωσε την αυτόνομη κάθοδο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στις εκλογές, εκφράζοντας αισιοδοξία για νίκη και πολιτική αλλαγή, με κάλεσμα στους προοδευτικούς πολίτες να στηρίξουν τη δημοκρατική παράταξη.
Νίκος Ανδρουλάκης ΠΑΣΟΚ πλήθος
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανδρουλάκης: Είμαστε ο κύριος αντίπαλος Μητσοτάκη, νίκη ΠΑΣΟΚ σημαίνει νίκη λαού

Ο Νίκος Ανδρουλάκης τόνισε πως το ΠΑΣΟΚ παραμένει περήφανο και ενωμένο απέναντι σε μια κυβέρνηση που εξαπάτησε τον λαό, υπογράμμισε ότι μόνο το ΠΑΣΟΚ προτείνει αξιόπιστο πρόγραμμα και κάλεσε σε αγώνα για ανατροπή της ΝΔ.
Μακάριος Λαζαρίδης ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Λαζαρίδης: Ο βασικός κρατούμενος για ΟΠΕΚΕΠΕ είναι κουμπάρος του Ανδρουλάκη

Ο Μακάριος Λαζαρίδης σχολίασε στην πλατφόρμα "Χ" ότι η ποινική δίωξη κατά του "Φραπέ" συνδέεται με πρόταση της ΝΔ στην επιτροπή για τον ΟΠΕΚΕΠΕ, θέτοντας ερωτήματα στην αντιπολίτευση και το ΠΑΣΟΚ για τις προηγούμενες κατηγορίες τους.
Νίκος Ανδρουλάκης ομιλία Βουλή
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΑΣΟΚ: «Δικαίωση» Ανδρουλάκη η πρόταση εισαγγελέα στη δίκη για υποκλοπές

Το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ χαρακτηρίζει «ακόμη μία δικαίωση» για τον Ν. Ανδρουλάκη τη σημερινή πρόταση του εισαγγελέα στη δίκη για τις υποκλοπές, τονίζοντας ότι το Δικαστήριο θα κρίνει την ποινική μεταχείριση και ότι πρέπει να φωτιστεί πλήρως η σχέση Predator–ΕΥΠ.
Παύλος Μαρινάκης ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μαρινάκης κατά Ανδρουλάκη: Παραπληροφόρηση για SAFE και δικαίωμα βέτο στην ΕΕ

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Π. Μαρινάκης κατηγόρησε τον Ν. Ανδρουλάκη για διαστρέβλωση σχετικά με τη συμμετοχή της Τουρκίας στο SAFE. Ανέφερε ότι προστέθηκε διάταξη που απαιτεί ομόφωνη έγκριση από όλα τα κράτη-μέλη.