ΓΔ: 2559.18 -0.35% Τζίρος: 356.96 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:04
Βουλή των Ελλήνων

Ο Αλ. Καζαμίας μιλά για την απώλεια της Αντιγόνης Πανέλλη στη Βουλή

Ο Αλέξανδρος Καζαμίας, εκπρόσωπος της Πλεύσης Ελευθερίας, εξέφρασε στη Βουλή τα συλλυπητήρια του κόμματος για τον θάνατο της δημοσιογράφου Αντιγόνης Πανέλλη, τονίζοντας τη θλίψη όλης της Βουλής για την απώλειά της.

Τα συλλυπητήρια του εκ μέρους της Πλεύσης Ελευθερίας εξέφρασε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος, Αλέξανδρος Καζαμίας, για την απώλεια της δημοσιογράφου Αντιγόνης Πανέλλη, κατά τη διάρκεια παρέμβασής του στην Ολομέλεια της Βουλής.

«Θέλω εκ μέρους της Πλεύσης Ελευθερίας να εκφράσω τα συλλυπητήριά μου στους οικείους της δημοσιογράφου Αντιγόνης Πανέλλη που απεβίωσε χθες. Στο διάστημα που υπήρξα βουλευτής, την είχα γνωρίσει. Είναι μια θλιβερή είδηση για την οποία νομίζω όλη η Βουλή έχει στενοχωρηθεί και εκφράζει τα συλλυπητήριά της στην οικογένειά της», δήλωσε ο κ. Καζαμίας.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Βουλή των Ελλήνων
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στη Βουλή η κύρωση της συμφωνίας Ελλάδας-Σερβίας για πολιτιστικά αγαθά

Η Βουλή αναμένεται να κυρώσει την επόμενη εβδομάδα τη συμφωνία Ελλάδας-Σερβίας για την προστασία της πολιτιστικής κληρονομιάς από κλοπή και παράνομη διακίνηση. Η συμφωνία θα συζητηθεί και θα ψηφιστεί 12-14 Οκτωβρίου 2026.
Κτήριο Βουλής Ελλάδας
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στη Βουλή το νομοσχέδιο για απαγόρευση των social media σε ανηλίκους κάτω των 15

Στη Βουλή κατατέθηκε νομοσχέδιο που ορίζει ελάχιστο όριο ηλικίας 15 ετών για τη χρήση κοινωνικών δικτύων από ανηλίκους, με εποπτεία ΕΣΡ και Αρχής Προστασίας Δεδομένων, με στόχο την προστασία της υγείας και της ασφάλειάς τους.
Κτίριο Ελληνική Βουλή
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Καταθέτουμε 180+ προτάσεις για τον πρωτογενή τομέα

Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής κατέθεσε συνολική πρόταση με 180+ παρεμβάσεις για την εθνική αγροτική πολιτική και πρωτογενή τομέα, προτείνοντας νέο ανεξάρτητο οργανισμό διαχείρισης ευρωπαϊκών κονδυλίων με διαφανείς διαδικασίες επιλογής.
Ιωάννης Μπούγας στη Βουλή
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μπούγας: Αναγκαία η κουλτούρα εξωδικαστικής επίλυσης διαφορών

Ο υφυπουργός Δικαιοσύνης Ιωάννης Μπούγας τόνισε τη σημασία ενίσχυσης της κουλτούρας Εναλλακτικής Επίλυσης Διαφορών και διαβεβαίωσε ότι χρήσιμες προτάσεις που ευθυγραμμίζονται με το νομοσχέδιο θα ενσωματωθούν πριν την ψήφισή του.
Γιώργος Γεραπετρίτης στο γραφείο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γεραπετρίτης: Καμία πίεση ή απειλή κατά της Ελλάδας μετά την επίσκεψη Ρούμπιο

Ο Γ. Γεραπετρίτης τόνισε ότι δεν υπάρχει ανάγκη κλήσης της Αμερικανίδας πρέσβειρας, διαψεύδοντας δημοσιεύματα για δήθεν απειλές, ενώ υπογράμμισε τη διπλωματική ισχύ της Ελλάδας. Ερωτήματα έθεσε η Σία Αναγνωστοπούλου.
Νίκος Ταχιάος ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αντιπαράθεση Ταχιάου-Ηλιόπουλου για την κατάσταση στην Κυψέλη

Ο υφ. Υποδομών Νίκος Ταχιάος κατήγγειλε πολιτική εκμετάλλευση για το μετρό Κυψέλης, τονίζοντας ότι δεν απαιτείται εκκένωση κτιρίων και ότι αποκαταστάσεις θα γίνουν σύμφωνα με τη σύμβαση. Οι κάτοικοι ζητούν επίσημες απαντήσεις για την ασφάλεια.