ΓΔ: 2726.49 1.07% Τζίρος: 327.73 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02
Κώστας Τσουκαλάς πορτρέτο

Κ. Τσουκαλάς: Επίφαση μάχης της κυβέρνησης με τα καρτέλ, με δική της ανοχή

Ο Κώστας Τσουκαλάς κατηγορεί τον κ. Μαρινάκη για αποφυγή απαντήσεων και κατηγορεί την κυβέρνηση ότι, αντί να συγκρουστεί με τα καρτέλ, ανέχεται την αισχροκέρδεια και μένει αδρανής σε αντίθεση με άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

Σε αιχμηρό ύφος απάντησε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Κώστας Τσουκαλάς, στον κυβερνητικό εκπρόσωπο, κατηγορώντας τον ότι «συνεχίζει να πετά τη μπάλα στην εξέδρα» και ότι, κατά τη συνήθη τακτική, «δεν απαντά σε τίποτα και παίζει με τις λέξεις».

Ο κ. Τσουκαλάς υποστηρίζει πως η κυβέρνηση επιδίδεται σε έναν «εικονικό κλεφτοπόλεμο για τα μάτια του κόσμου» με τα καρτέλ, τα οποία, όπως τονίζει, «κάνουν πάρτι με την ανοχή της».

Παράλληλα, θέτει το ερώτημα γιατί, ενώ στην υπόλοιπη Ευρώπη οι κυβερνήσεις επιδεικνύουν άμεσα αντανακλαστικά, η κυβέρνηση Μητσοτάκη επιμένει σε μια «ύποπτη αδράνεια που κλείνει το μάτι στην αισχροκέρδεια».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σταύρος Παπασταύρου πορτρέτο
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Παπασταύρου: Μέτρα στήριξης ετοιμάζει η κυβέρνηση σε καύσιμα και θέρμανση

Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σταύρος Παπασταύρου, δήλωσε πως αν οι τιμές του πετρελαίου θέρμανσης δεν μειωθούν, η κυβέρνηση θα λάβει μέτρα στήριξης, ενώ εξετάζονται και μέτρα για τα καύσιμα.
Σταύρος Καλαφάτης υπογράφει
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καλαφάτης: Νέα ταυτότητα και ανάπτυξη για τη Θεσσαλονίκη

Ο Στ. Καλαφάτης δήλωσε πως η κυβέρνηση στηρίζει διαρκώς τους πολίτες, υλοποιώντας μέτρα 2,2 δισ. ευρώ χωρίς να διαταράσσεται η δημοσιονομική ισορροπία, ενώ επισημαίνει πως η Θεσσαλονίκη γνωρίζει ανάπτυξη που δεν είχε δει εδώ και 50 χρόνια.
Άδειες σχολικές τάξεις
ΔΙΕΘΝΗ

Δανία: Σχέδιο απαγόρευσης κινητών σε δημοτικό και γυμνάσιο

Η πρωθυπουργός της Δανίας ανακοίνωσε ότι η κυβέρνηση σχεδιάζει την απαγόρευση των κινητών τηλεφώνων για μαθητές από την Α' Δημοτικού έως το Γυμνάσιο, τόσο στις τάξεις όσο και στα προαύλια των σχολείων.
Αλεξάνδρα Σδούκου πορτραίτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σδούκου: Το 44,6% κρίνει θετικά τα μέτρα – Συνεχίζουμε την προσπάθεια

Η Αλεξάνδρα Σδούκου, εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, τόνισε την ανάγκη υπεύθυνης οικονομικής πολιτικής υπέρ της κοινωνίας, διασφαλίζοντας ταυτόχρονα τη δημοσιονομική σταθερότητα, ενώ ανέδειξε τις ενισχύσεις και τα μέτρα που έχουν ληφθεί για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης.