ΓΔ: 2687.91 -0.40% Τζίρος: 548.46 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:35:03
Σωκράτης Φάμελλος πορτρέτο

Φάμελλος: Αγώνας για δίκαιη, ισχυρή Ελλάδα με φιλειρηνική πολιτική

Ο Σωκράτης Φάμελλος, πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, τόνισε για την 25η Μαρτίου ότι πρέπει να αγωνιζόμαστε για μια δίκαιη, ισχυρή Ελλάδα και να τιμούμε τη θυσία του 1821 με ενίσχυση του αγώνα για ειρήνη.

Μήνυμα για την 25η Μαρτίου απηύθυνε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Σωκράτης Φάμελλος, υπογραμμίζοντας ότι «καθήκον μας είναι ο αγώνας για μια Ελλάδα δίκαιη και ισχυρή, πρωταγωνίστρια στη φιλειρηνική πολιτική».

Ο Σωκράτης Φάμελλος τόνισε πως τιμούμε την Εθνική Εορτή της 25ης Μαρτίου και την Επανάσταση του 1821, καθώς και τον αγώνα και τη θυσία των ηρώων που απέδειξαν ότι ο ελληνικός λαός μπορεί να αναλάβει την ευθύνη του μέλλοντός του μέσα από τον αγώνα για Ελευθερία.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, σήμερα το καθήκον απέναντι στην Ιστορία, στη θυσία των προγόνων και στη νέα γενιά είναι να ενισχυθεί ο αγώνας για την Ειρήνη, το μεγαλύτερο αγαθό. Ο ίδιος κάλεσε σε ένα δυνατό «όχι» στον πόλεμο των Τραμπ - Νετανιάχου.

Παράλληλα, επισήμανε ότι η Ελλάδα πρέπει να αναλάβει πρωταγωνιστικό ρόλο στη διεκδίκηση ενός ειρηνικού μέλλοντος, με χάραξη εθνικής γραμμής και μια δυναμική, πολυδιάστατη εξωτερική πολιτική που θα ενισχύει τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας.

Ο Σωκράτης Φάμελλος κατέληξε ότι ο αγώνας για μια Ελλάδα δίκαιη και ισχυρή, με Κράτος Δικαίου και Αξιοπρέπεια, αποτελεί καθήκον απέναντι στους προγόνους, προσθέτοντας ότι «αξίζουμε ένα καλύτερο μέλλον» και ευχήθηκε «Χρόνια πολλά σε όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες, όπου γης, με Υγεία, Ειρήνη και Πρόοδο».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ξέπλυμα χρήματος σύμβολα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παρέμβαση της Αρχής για ξέπλυμα στη υπόθεση Γ. Μαζωνάκη

Η Αρχή Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες ερευνά άμεσα τους δύο γιατρούς στην υπόθεση Μαζωνάκη, εξετάζοντας αν υπάρχει ξέπλυμα χρήματος και ενδεχομένως δέσμευση περιουσιακών στοιχείων.
Κτίριο φυλακών Κορυδαλλού
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στις φυλακές οδηγήθηκαν οι γιατροί για τον θάνατο του Μαζωνάκη

Στις φυλακές Κορυδαλλού οδηγήθηκαν οι δύο γιατροί που προφυλακίστηκαν για τον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη, με τη μεταγωγή τους να γίνεται νωρίς το πρωί, πρώτα της γυναίκας και έπειτα του συζύγου της.
Άρειος Πάγος πρόσοψη
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θάνατος Γ. Μαζωνάκη: Τελείωσε η απολογία γιατρού, στον ανακριτή ο 2ος

Η γιατρός, κατηγορούμενη με τον σύζυγό της για τον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη, έδωσε απολογία σχεδόν οκτώ ωρών αρνούμενη την κατηγορία ανθρωποκτονίας από πρόθεση, πριν φύγει από το ανακριτικό γραφείο το βράδυ.
αναμμένο κερί πένθους
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

13 χρόνια από τη δολοφονία Φύσσα: Δεν ξεχνάμε, πολεμάμε τον φασισμό

Η ΚΝΕ, τιμώντας 13 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, καταδικάζει τον φασισμό και το σύστημα που τον γεννά, τονίζοντας πως οριστική ήττα του φασισμού θα υπάρξει μόνο με την ανατροπή του καπιταλισμού.
Παύλος Μαρινάκης πορτρέτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μαρινάκης: Υπέρ της επιδότησης εργασίας, όχι ανεργίας

Ο Παύλος Μαρινάκης τόνισε την ανάγκη διατήρησης δημοσιονομικών εφεδρειών για την ενεργειακή κρίση, απέρριψε τη μείωση του ΕΦΚ στα καύσιμα και επεσήμανε ότι η στήριξη θα αξιολογηθεί βάσει αντοχών. Τόνισε ευρωπαϊκή διάσταση του προβλήματος.
Ολομέλεια Βουλής άδεια
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γ. Παναγιωτόπουλος: Οι κυβερνητικές πολιτικές φέρνουν «Κασιδιάρηδες»

Ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Γ. Παναγιωτόπουλος, σχολιάζει ότι ενώ αποφυλακίζεται ο Κασιδιάρης, η κυβέρνηση πανηγυρίζει για την αύξηση κρατουμένων, κατηγορώντας τις πολιτικές φτωχοποίησης και τονίζοντας τη σημασία του Κράτους Δικαίου.